2.За Кой сървър искате да се кандидатирате! Slackserv.com # Zombie + jetpack
3. Име в нашият сървър ( Nick Name ) always -.-
4. От , кога играете в нашият сървър играя с ранг: сървър админ - SkinHead половин месец иначе и преди това съм ви играл в сървърите, но с друг ник !! Времето което играя може да е към 1 месец или малко повече, но бил съм админ и знам какво е : бил съм в Slackserv, Animal, Grands иначе и в още съм бил но главно в тези !!!
5. Запознати ли сте , с вашите длъжности(amxx) ОТЛИЧНО
6. От къде сте -Пловдив
7. На колко сте години ( минимум 12 трябва да имате ) 16 (месец април правя 17)
8. Оставете скайп за обратна връзка. merinco_98 (скайпа ми е от няколко години зат'ва съм с роналдо да не си помислете че съм някво 13 год лапе :Д )
9. Админът е Длъжен да Посещава и взима участия в сайта/форума/сървърите! Всеки ден!! Хората Който не спазват това правило ще им бъдат махани правата!
ако мислите че може да се справите с тези условия ния ще се радваме да станeте част от екипа ни

10.За да пуснеш Заявка за Администратор Първо трябва да имаш минимум 40 мнения! ако ги нямаш не си прави труда темата ти ще бъди заключена!!! В раздел общи дискусий имате право на 15 Мнения повече от 15 в раздела ще бъдат считани за Спам! Преди пускането на кандидатура! Имам МНЕНИЯТА !!