Кандидатура за админ Zombie + jetpack

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Баннат
Баннат

Вашият пол е: Мъж

Кандидатура за админ Zombie + jetpack

Мнение от n1k3 »

1. Вашето истинско име! Атанас
2.За Кой сървър искате да се кандидатирате! Slackserv.com # Zombie + jetpack
3. Име в нашият сървър ( Nick Name ) always -.-
4. От , кога играете в нашият сървър играя с ранг: сървър админ - SkinHead половин месец иначе и преди това съм ви играл в сървърите, но с друг ник !! Времето което играя може да е към 1 месец или малко повече, но бил съм админ и знам какво е : бил съм в Slackserv, Animal, Grands иначе и в още съм бил но главно в тези !!!
5. Запознати ли сте , с вашите длъжности(amxx) ОТЛИЧНО
6. От къде сте -Пловдив
7. На колко сте години ( минимум 12 трябва да имате ) 16 (месец април правя 17)
8. Оставете скайп за обратна връзка. merinco_98 (скайпа ми е от няколко години зат'ва съм с роналдо да не си помислете че съм някво 13 год лапе :Д )
9. Админът е Длъжен да Посещава и взима участия в сайта/форума/сървърите! Всеки ден!! Хората Който не спазват това правило ще им бъдат махани правата!
ако мислите че може да се справите с тези условия ния ще се радваме да станeте част от екипа ни :) Ще помагам с КАКВОТО МОГА много пъти съм бил админ и си знам ДЛЪЖНОСТИТЕ !!
10.За да пуснеш Заявка за Администратор Първо трябва да имаш минимум 40 мнения! ако ги нямаш не си прави труда темата ти ще бъди заключена!!! В раздел общи дискусий имате право на 15 Мнения повече от 15 в раздела ще бъдат считани за Спам! Преди пускането на кандидатура! Имам МНЕНИЯТА !!
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Кандидатура за админ Zombie + jetpack

Мнение от Genata »

ОТХВЪРЛЕН,АКО ЩЕШ И 5000000 КАНДИДАТУРИ ПУСНИ,ТИ ТУК АДМИН НЯМА ДА СИ
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”