Хах , важното е,че си нагъл .Сега ще кажа и покажа причините поради,които аз не искам да си в екипа на слаксърв.
- Fragman ползваше бж скрипт преди доста месеци, та и от там като ми го докладваха от хнс-то ми се наби в главата,че не е стока .
- Преди няколко дена говорих с истинския собственик на този стеам акаунт
http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =37&t=5707 , който с учудване ме попита,какъв е този фрагман дето ми копира темите от цс-бг и ги пуска тук ? = Опит за измама.
Това са причините поради които дори да ти е брат не трябва да си в екипа .
А сега да продължа за това,че според мен не ти е брат,а си си именно ти .
1. Аватарите ти и в сайта и в скайп са на разголени момичета, странно но и фрагман си слагаше същите редовно. Но разбира се тук може да се каже,че е защото сте братя и имате подобен вкус,нали ?
2. "Брат ти" беше отхвърлян няколко пъти след кандидатстване за админ в същия този Деатрън сървър в който ти сега по случайност си админ . И ще ми кажеш,че "той" не сяда и не играе с ника ти и админските ти права?
3. Малко след като писах в гореспоменатата тема,че е на потребител donic,а не на фрагман и го попитах защо той я пуска? "Брат ти" се изгуби безследно спря да влиза редовно както и в форума така и в сървъра . И разбира се след като това се случи изневиделица брат му хидден решава да се регистрира в форума и след известно време да пусне кандидатура за същия този сървър .
First Seen: Feb 02, 2013 - странно а ? Тъкмо "брат ти" като си наби пърта и ти тогава влизаш за първи път в сървъра ?
Е аз на това му викам "съвпадение"!