Оплакване от несправедливо махнати права

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Зарибен
Зарибен

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от несправедливо махнати права

Мнение от hiddeN »

Здравейте..
След като казах за проблема на bugi_man той ми каза да пусна тема в форума , не знам да ли е тук мястото ако не моля да бъде преместена ! Искам да попитам и следователно да получа отговор на въпроса - "Защо ми махнахте правата в Deathrun Extreme?"
Защо си мислите че аз съм ''Fragman'' а не ''hiddeN'' (обясних на victim ) той ми каза не от твоето ип е пусната това е предостатъчно дори въпреки,че не е така наистина си му брат заради него и ти ще носиш последствията!

Mоля да бъде обърнато малко внимание.. :sad:
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедливо махнати права

Мнение от Truth »

Хах , важното е,че си нагъл .Сега ще кажа и покажа причините поради,които аз не искам да си в екипа на слаксърв.
- Fragman ползваше бж скрипт преди доста месеци, та и от там като ми го докладваха от хнс-то ми се наби в главата,че не е стока .
- Преди няколко дена говорих с истинския собственик на този стеам акаунт http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =37&t=5707 , който с учудване ме попита,какъв е този фрагман дето ми копира темите от цс-бг и ги пуска тук ? = Опит за измама.
Това са причините поради които дори да ти е брат не трябва да си в екипа .

А сега да продължа за това,че според мен не ти е брат,а си си именно ти .
1. Аватарите ти и в сайта и в скайп са на разголени момичета, странно но и фрагман си слагаше същите редовно. Но разбира се тук може да се каже,че е защото сте братя и имате подобен вкус,нали ?
2. "Брат ти" беше отхвърлян няколко пъти след кандидатстване за админ в същия този Деатрън сървър в който ти сега по случайност си админ . И ще ми кажеш,че "той" не сяда и не играе с ника ти и админските ти права?
3. Малко след като писах в гореспоменатата тема,че е на потребител donic,а не на фрагман и го попитах защо той я пуска? "Брат ти" се изгуби безследно спря да влиза редовно както и в форума така и в сървъра . И разбира се след като това се случи изневиделица брат му хидден решава да се регистрира в форума и след известно време да пусне кандидатура за същия този сървър .
First Seen: Feb 02, 2013 - странно а ? Тъкмо "брат ти" като си наби пърта и ти тогава влизаш за първи път в сървъра ?
Е аз на това му викам "съвпадение"!
Hide'N'Seek 100aa records :
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats

Longjump клипове Линк
Аватар
Зарибен
Зарибен

Обратна връзка:

Мнение от hiddeN »

Truth написа:Хах , важното е,че си нагъл .Сега ще кажа и покажа причините поради,които аз не искам да си в екипа на слаксърв.
- Fragman ползваше бж скрипт преди доста месеци, та и от там като ми го докладваха от хнс-то ми се наби в главата,че не е стока .
- Преди няколко дена говорих с истинския собственик на този стеам акаунт http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =37&t=5707 , който с учудване ме попита,какъв е този фрагман дето ми копира темите от цс-бг и ги пуска тук ? = Опит за измама.
Това са причините поради които дори да ти е брат не трябва да си в екипа .

А сега да продължа за това,че според мен не ти е брат,а си си именно ти .
1. Аватарите ти и в сайта и в скайп са на разголени момичета, странно но и фрагман си слагаше същите редовно. Но разбира се тук може да се каже,че е защото сте братя и имате подобен вкус,нали ?
2. "Брат ти" беше отхвърлян няколко пъти след кандидатстване за админ в същия този Деатрън сървър в който ти сега по случайност си админ . И ще ми кажеш,че "той" не сяда и не играе с ника ти и админските ти права?
3. Малко след като писах в гореспоменатата тема,че е на потребител donic,а не на фрагман, го попитах защо той я пуска? "Брат ти" се изгуби безследно спря да влиза редовно както и в форума така и в сървъра . И разбира се след като това се случи изневиделица брат му хидден решава да се регистрира в форума и след известно време да пусне кандидатура за същия този сървър .
First Seen: Feb 02, 2013 - странно а ? Тъкмо "брат ти" като си наби пърта и ти тогава влизаш за първи път в сървъра ?
Е аз на това му викам "съвпадение"!
Ми не е така и не знам как да ви докажа че не съм Fragman + това е нормално ако имаш (брат или сестра) да играете в една ''верига''
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Truth »

Добре бе, да приемем,че е така . Обясни ми защо когато фрагман се изгуби се появяваш ти ? Дай ми едно логично обяснение за всички тези "съвпадения" и съм готов да си променя мнението .

Longjump клипове Линк
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: sAd*? ZaP {}}
Обратна връзка:

Мнение от g275 »

Най-лесно е да покажеш личните си карти , предполагам имате 16 години.
Изображение
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Обратна връзка:

Мнение от hiddeN »

Truth написа:Добре бе, да приемем,че е така . Обясни ми защо когато фрагман се изгуби се появяваш ти ? Дай ми едно логично обяснение за всички тези "съвпадения" и съм готов да си променя мнението .
Отхвърляни са му 2-кандидатури мисля ,ясно е че в тази (верига) няма да е админ ,нормално да не играе не знам само как прецени че веднага се появявам аз ( не знам просто как да ви ДОКАЖА истината )
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: Waldy
Обратна връзка:

Мнение от Waldy »

g275 написа:Най-лесно е да покажеш личните си карти , предполагам имате 16 години.
Тя се взима на 14 години. А по темата, ако имат камера да се покажат и двамата на веднъж.
"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Аз съм твърдо против да ти бъдат върнати правата, да допълня само, че fragman т.е ти имаше много оплаквания за обиди и псувни..
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: sAd*? ZaP {}}
Обратна връзка:

Мнение от g275 »

Waldy написа:
g275 написа:Най-лесно е да покажеш личните си карти , предполагам имате 16 години.
Тя се взима на 14 години. А по темата, ако имат камера да се покажат и двамата на веднъж.
Объркал съм се . А това за камерата малко съмнява защото може да извика някой приятел който да се представя за негов брат!
Изображение
Изображение
Аватар
Зарибен
Зарибен

Обратна връзка:

Мнение от hiddeN »

DemoLitioN написа:Аз съм твърдо против да ти бъдат върнати правата, да допълня само, че fragman т.е ти имаше много оплаквания за обиди и псувни..
Знам на ясно съм но защо трябва аз да страдам за грешките на брат ми ..Мисля че си вършех работата както трябва :disagree:
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Truth »

hiddeN написа:
Truth написа:Добре бе, да приемем,че е така . Обясни ми защо когато фрагман се изгуби се появяваш ти ? Дай ми едно логично обяснение за всички тези "съвпадения" и съм готов да си променя мнението .
Отхвърляни са му 2-кандидатури мисля ,ясно е че в тази (верига) няма да е админ ,нормално да не играе не знам само как прецени че веднага се появявам аз ( не знам просто как да ви ДОКАЖА истината )
Не знаеш как съм преценил,че след като се махна той се появи ти ?
Това е от статистиката на ника ти в геймтракер.
First Seen: Feb 02, 2013

Longjump клипове Линк
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: M[o]PyK

Мнение от M[o]PyK »

g275 написа:
Waldy написа:
Объркал съм се . А това за камерата малко съмнява защото може да извика някой приятел който да се представя за негов брат!
Ако извика някой негов приятел фамилите няма да са едни и същй споко такаче може да се разбере по личните карти :)!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

Ние да не сме МВР за да искаме лични карти! Я се осъзнайте деца.. махнати са му правата и няма да му се върнат точка по въпроса!
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”