Реснато аммо !!!
- Новак
Реснато аммо !!!
Защо е реснато аммото аз се мъча да си направя аммо бях си направил аммо и какво сега имам 50 защо така :@ 100% всички ще се сърдят хората се мъчат за това аммо и сега да нямат аммо, добре аз имах 30к аммо ама другите като са имали по 200-300к какво да кажат ? Върнете ми аммото моля !!!
- Зарибен
- Ник в играта: top-hop-thop ;]]
- Скайп профил: misteriqta_12341
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Реснато аммо !!!
Реснато е и толкова. Какво толкова има да питате? Секи ви казва проблема може и да се оправи , но от друга страна може и да не се върне. Сега събирайте аммо. + Това стига сте пускали такива теми. 

top-hop-thop ;]], The Best

- Баннат
- Ник в играта: M[o]PyK
Моето си седиI'm the Boss написа:Защо е реснато аммото аз се мъча да си направя аммо бях си направил аммо и какво сега имам 50 защо така :@ 100% всички ще се сърдят хората се мъчат за това аммо и сега да нямат аммо, добре аз имах 30к аммо ама другите като са имали по 200-300к какво да кажат ? Върнете ми аммото моля !!!

Офтопик:

- Зарибен
- Ник в играта: top-hop-thop ;]]
- Скайп профил: misteriqta_12341
- Обратна връзка:
M[o]PyK написа:Моето си седиI'm the Boss написа:Защо е реснато аммото аз се мъча да си направя аммо бях си направил аммо и какво сега имам 50 защо така :@ 100% всички ще се сърдят хората се мъчат за това аммо и сега да нямат аммо, добре аз имах 30к аммо ама другите като са имали по 200-300к какво да кажат ? Върнете ми аммото моля !!!![]()
Офтопик:
Е как само твоето да стои? От 300-400 играчи само на теб е останало незнам , ама виж дали имаш аммо.
Офтопик:
top-hop-thop ;]], The Best

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка: