2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате!
3. Напишете вашето име! Атанас
4. Напишете вашият ник! NaSko'
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите?) Много често се случва, когато съм в сървара да няма адекватно лице, което да накаже съответно провинилите се. Всъщност кандидатурата ми е за това, че бих искал играта в сървъра да се подобри, от гледна точка на своеволията, които някои играчи си позволяват, а нямат право на тях, от гледна точка на стриктната и спортментска игра и пр. НЕ смятам, че фактът, че съм играл в др. верига ме прави по-правоспособен или ,, аутсайдер '' от останалите, напротив - прави ме играч, като всички останали. Някои може да са останали с грешно впечатление от мен, но все пак всеки си има лично мнение и всеки си вади изборие от човека в зависимост какви ги е вършил, а не какво се говори за него, а и дурго - фактът, че отстоявам позиция, която е правилна, доказана и неуспорима, не ме прави ,, спамер " или да ми създава имиджа на заядлив човек, напротив - доказва, че като всички Вас и аз имам лично мнение, което е наложимо да се изкаже, при положение, че е вярно, като не накърнявам или обиждам абсолютно никой от сървъра. Бил съм част от вашата верига доста дълго време като админ в друг фън мод - deathrun и много ми харесва работата с вас. Бих искал отново да продължим тази връзка, като тя не се разпада. Някои от вас си ме спомнят хато h4cP ( хапчето - измислен прякор от bugi_man ) xxxx. И за финал бих добавил - кандидатурата я пускам, не за да изтъквам как искам да помагам на сървъра да се развива и да просперира, а да докажа, че и в фън-модовете може да съществува връзката играч-админ, без тя да бъде от значение при дадена игра или задача, защото преди всичко ние сме ХОРА, а това е ИГРА !

6. Начин за връзка: скайп - Ако се наложи ще го дам, защото не бих искал скайп-а ми да се напълни още от сега с известия за приятелство, а и ставата злоупотреби понякога