Проблем със свързването към сървър
- Respected
Проблем със свързването към сървър
Не бях влизал в СС от един месец, поради проблеми и интернет доставчика.Когато се опитам да вляза ми изписва ''You have no entry to the server''. Ако можете да ми кажете от защо се появява този надпис, защото не съм пипал настройките, а преди нямах проблеми.
Последно промяна от izmisleN на 01 Апр 2013, 13:30, променено общо 1 път.
Причина: Редактиране на заглавието по правилата.
Причина: Редактиране на заглавието по правилата.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Много Добър
Re: Въпрос
дай по-подробно точно какво ти изписва освен 'You have no entry to the server' за най-добре дай 1 снимка
защото причините може да са много

- Новак
- Ник в играта: GamerZ
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Ако е това значи влизаш с защитен ник или с на админ. Трябва ти парола която се пише с : setinfo _pw "password"
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
Тоест или си забравил паролата си или някой е регистрирал този ник и ти иска парола,затова неможеш да влезнеш.
- Respected
- Скайп профил: nekafnikaf
- Обратна връзка:
Re: Проблем със свързването към сървър
След като не си пипал настройките извода е само един, че някой е регистрирал SMS/запазен ник/Vip/Admin с твоя ник и ти иска парола за него, за това не те пуска. Ако преди си използвал SMS услугите и случайно все още са ти останали дни от SMS периода си прегледай setinfo _pw паролата.