ОПЛАКВАНЕ ОТ НЕСПРАВЕДЛИВ ГАГ !

Модератор: Развлечения

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: SkiLLeR ;]]
Скайп профил: alov_bg_2
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

ОПЛАКВАНЕ ОТ НЕСПРАВЕДЛИВ ГАГ !

Мнение от SkiLLeR ;]] »

1. Вашият ник? - SkiLLeR ;]]
2. Сървър? - JailBreak
3. Ник на админа? - QKIA-pro
4. Вашето IP? - 87.118.179.77
5. Причина поради която сте наказан? (При бан да се копира какво ви изписва в конзолата) Здравейте на първа ръка уважавам цялата ви верига сървъри уважавам и вас ! Само едно нещо не мога да разбера - защо правите по 1000 админа всеки ден ? Този човек влезна и ми сложи ГАГ завинаги без да съм псувал или такива неща . Просто си поигра с предимствата си Моля за лоялност :) Просто влезна в сървъра ( до сега не го бях виждал ) и ми наби ГАГ ... Не знам .. Имаше и други администратори .Слагаха гаг-ове на други хора за по 5-10 секунди (сигурно го използваха ей така , защото е ново .. ) Така че , ако може свържете се с този админ и ако може махнете ми гаг-а ! :) Или поне нека разясним какъв точно е проблема :) Да се коригира и да не става повече :)
П.П. Както всички знаем ЧАТ във Джейлбрейк ти трябва , тъй като може да те питат нещо , пък и при организацията на групата трябва да разберете какво правите и да си помагате.
6. Демо на играта ви! (Демо се записва автоматично в /cstrike, с името на съответния сървър) http://dox.bg/files/dw?a=2d65511065 Извинете , но не мога да го кача във вашия ъплоуд нещо ми бъгва

Поздрави ! Благодаря предварително !

Богдан Алов a.k.a SkiLLeR ;]]
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: ОПЛАКВАНЕ ОТ НЕСПРАВЕДЛИВ ГАГ !

Мнение от Genata »

http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... =78&t=8135 прави разлика от смс/вип админ до член от екипа на SS
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2013г.]”