Оплакване от B-Rabbit

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Оплакване от B-Rabbit

Мнение от Pro5 »

1.B-Rabbit
2.http://www.prikachi.com/images.php?imag ... 63129p.png
3.Не изкам да бъде наказван ! Изкам банна ми да бъде премахнат ! Защото не бях предупреден , че това е забранено - Последва директен бан , без обяснение ! Смятах , че грешката е моя , но след като проверих вашите правила - такава забрана нямаше !
http://www.prikachi.com/images.php?imag ... 63137D.png
http://www.prikachi.com/images.php?imag ... 63139q.png
Играя от 2 дена в тази верига и абсолютно всички го правеха в присъствието на админи и затова помислих , че не е забранено . Никаде нямаше никакъв признак за забрана на изпозване на командата - deathrun_set_points "name" "points" . Смятам , че поради тази причина банн-а е некоректен ! :mnms: :hmm:
4.http://dox.bg/files/dw?a=694434653c
5.Ss-Deathrun Extreme

Благодаря за вниманието !
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: - #rabbitteam / B-Ra
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Оплакване от B-Rabbit

Мнение от B-Rabbit »

Влизам с този ник Tomorrowland. под прикритие ми не знам във някой сървър да е позволено да имате достъп до админските команди и да си давате точки заради такива тарикати като теб мойто момче сървъра ни се превърна в FUN , и не ми се прави на голям баровец да ми обясняваш , че не си знаел че е забранено още сутринта те предупредих да не го правиш каза добре , направи го на мапа прeди deathrun_helvis предопредих те , както и да е и накрая на хелвис вече ти сложих бан .
Доказателство : Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Iznogoud
Скайп профил: feedme369
Обратна връзка:

Мнение от iSpoxxy »

Това го няма в правилата поради простата причина, че от 1-2 дена почнаха тези работи и бъгове със сървъра.

Както и да е. Не мисля, че това е редно и бана си е напълно заслужен.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Pro5 »

B-Rabbit написа:Влизам с този ник Tomorrowland. под прикритие ми не знам във някой сървър да е позволено да имате достъп до админските команди и да си давате точки заради такива тарикати като теб мойто момче сървъра ни се превърна в FUN , и не ми се прави на голям баровец да ми обясняваш , че не си знаел че е забранено още сутринта те предупредих да не го правиш каза добре , направи го на мапа прeди deathrun_helvis предопредих те , както и да е и накрая на хелвис вече ти сложих бан .
Доказателство : Изображение
Изображение
Моля да бъде предоставено доказателство каде си ме предупредил като влезнах точно в мапа хелвис ?
Не ти прави чест да лъжеш за да си запазиш авторитета :)
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: - #rabbitteam / B-Ra
Обратна връзка:

Мнение от B-Rabbit »

Нямам демо защото мапа се смени от къде да предположа че ще го правиш пак след като съм те предупредил и ти каза добре . Нека главните да решат за мен бана си е напълно справедлив .
Изображение
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Dexter
Скайп профил: theforsakendude
Обратна връзка:

Мнение от Dexxter »

Бях там когато го банна и наистина според мен си е заслужен бан, но трябва да се добави това в правилата поне докато се махнат точките. Аз също не знаех че е забранено.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Pro5 »

B-Rabbit написа:Нямам демо защото мапа се смени от къде да предположа че ще го правиш пак след като съм те предупредил и ти каза добре . Нека главните да решат за мен бана си е напълно справедлив .
Моля темата да бъде заключена ! Изкам банна ми да остане . Не смятам , че мога да играя във вериги които админите лъжад най-подло за да запазят своя авторитет ! :lock: :lock: :lock:
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”