Относно маповете на HNS
- Новак
Относно маповете на HNS
Махнете c21 всичките,new town_remake, pro_world, hns_etheral, hns_tinytown, central town
И оставете amazingtown,floppytown,awprooftops,hns_Falldown
То за това има само ламери вътре,щото още си мислят,че статса е важен и да се own LJ-ta. В чуждите сървъри хората играят само awp rooftops,ко да ви разправям вие си знаете ;]
И оставете amazingtown,floppytown,awprooftops,hns_Falldown
То за това има само ламери вътре,щото още си мислят,че статса е важен и да се own LJ-ta. В чуждите сървъри хората играят само awp rooftops,ко да ви разправям вие си знаете ;]
- Супер потребител
- Ник в играта: bazookA
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Относно маповете на HNS
Против! Повече карти, по - добре. Ако ще се правят няколко карти (което не ми се вярва) поне да са по - свестни. falldown?

- Аматьор
- Ник в играта: ElectroKick
- Обратна връзка:
- Respected
- Скайп профил: miro-fenomena
- Обратна връзка:
- Супер потребител
- Обратна връзка:
За c21 и аз съм съгласен. Тоест само lime да се махне.fenomena234 написа:Аз да се махнат c21 съм за от вече 1 година ;D

- Новак
bazookA написа:Против! Повече карти, по - добре. Ако ще се правят няколко карти (което не ми се вярва) поне да са по - свестни. falldown?
Луд, falldown точно пък е един от най-добрите мапове като махнем на страна ldj-овете
- Аматьор
- Ник в играта: HEXZ0R
- Обратна връзка:
c21 не са никви хнс мапове бате , я се осъзнайте
само слабаци като повечето в сървъра ги обичат )) а и колкото до hns_falldown , разбира се че ще искате да го махнете , та там няма нито едно LJ що за мап е това |(( вие освен да висите по LJ на маповете друго много малко от вас могат

- Напреднал
- Ник в играта: bittchezz.
- Обратна връзка:
сървърите са за забавление на всички играчи, не повечето да си сравняват да не казвам кво всеки си скача където иска и както иска, а c21 маповете са харесвани от голяма част играчи, защото ако повечето се махнат и останете само протата много бързо ще ви писне, щото ще сте 4-5 човека

- Супер потребител
Аз съм за bitchezz. въпреки,че мразя c21 маповете..Но ми се ще да се махне само c21_lime,винаги когато е той сме над 16 човека и е адски малък..
- Супер потребител
- Обратна връзка:
Някой скочи ladder- a на falldown и край. "Виси" там цяла игра, после ми викай дали има или няма LJ- та. На мен лично тази карта никога не ми е допадала. Amazing, floppy и rooftops са си класики. Най - добрите мапове, няма какво да спорим.HEXZ0R написа:c21 не са никви хнс мапове бате , я се осъзнайтесамо слабаци като повечето в сървъра ги обичат )) а и колкото до hns_falldown , разбира се че ще искате да го махнете , та там няма нито едно LJ що за мап е това |(( вие освен да висите по LJ на маповете друго много малко от вас могат

- Аматьор
- Ник в играта: PRINC
- Обратна връзка:
Като каза класики, забелязвам, че го няма един от най-класическите мапове hns_newyork
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
За премахването на "с21" мап-овете съм съгласна, ама да махнеш newtown, central, proworld и другите изброени от теб (поне да се беше постарал да ги напишеш, както им е името..) ще е голяма загуба, повечето играчи ги оценяват, и не само "ламерите". Ще се получи еднообразна игра при лишаването от повечето карти..и на играчите ще им писне. Също така съм забелязала, че на картата awp_rooftops (не remake-a), така да кажа ..само "протата" остават да играят и съвръра драстично се празни, щото все пак..не всеки може трикове като хората. Против!
Офтопик:
I'll see you soon then..