Проблем с browser-а
- Много Добър
Проблем с browser-а
От известно време ми се появява един надпис в ляво на страницата когато отворя сайта на слаксърв , моля ако някой знае как да го управя да пише
http://www.slackserv.com/mods.php?image ... b11xk8.bmp

- Зарибен
- Ник в играта: - #rabbitteam / B-Ra
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Малък проблем
Този проблем го има и при мен , първо беше само тук в сайта после започна да ми се появява и в много други сайтове . Преинсталирах браузъра и ми се оправи , но за 1 /2 дена ако не те мързи да преинсталираш през ден давай .
- Respected
- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Обратна връзка:
- Новак
Това са баровете , за да ги махнеш десен бутан на тази лента и ще ти се покаже едно като падащо меню и има отчетна за този бар цъкаш и ди готов , другия начин е от browser разширени и търсиш името на този бар и унинстал .Мисля че това е на babylon
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
пълни глупости ръсите всичките това се нарича google adwersive или нещо такова реклами,няма как да ги спрете 

- Активен
Гена глупостите ти ги говориш ... Реклами ама не . Тва са чисти тоолбаровеGenata написа:пълни глупости ръсите всичките това се нарича google adwersive или нещо такова реклами,няма как да ги спрете
По темата : За да ги оправиш отиваш на Тolls - > Add-ons -> Plugins - И от там проследи кое не ти е нужно и го изтрии . Смятам ,че така проблема ти ще изчезне

- Много Добър