Оплакване от несправедлив бан - T-RAW

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от несправедлив бан - T-RAW

Мнение от T-RAW »

1. Вашият ник: T-RAW
2. Сървър: SlackServ.com # Dust2 Only [1000FPS]
3. Ник на админа: DemoLitioN
4. Вашето IP: 5.53.130.216
5. Причина, поради която сте наказан: Wallhack
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin DemoLitioN.
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : T-RAW
[AMXBans] Reason : ' Wallhack '
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[AMXBans] Your IP : ' 5.53.130.216 '
[AMXBans] ===============================================
6. Демо на играта ви: http://dox.bg/files/dw?a=f71c6644cf
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Bojidar / BillyHlapeto
Скайп профил: Лс
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан - T-RAW

Мнение от Bojidar »

Имахме няколко сигнала, че играеш с wall on/off и чакахме момента. Колко пъти влизахме с какви ли не никове в продължение на 3 дни, поведението ти беше едно и също. (както се забелязва и на демото нон-стоп табваш), ще обясня с каква цел го правиш.

От 05:36 до 06:00 имаш над 5 табвания, без никой да е умрял. Така следиш кой е спектатор и кой е в игра. (това са малка, част от табванията ти, с цел никой да не забележи играта ти с wall)

Влизах с никове unnamed и какво ли още не, както видиш, че има спектатор ти се спираш на едно място за 2,3 секунди и след това играта ти става дървена, буквално дървена. Влизам в сървъра статса ти е 20/3 да речем, както се спреш на едно място вероятно спираш wall hacka и изведнъж не знаеш къде се намираш. По това което виждам играеш или без sound, или е страшно намален. Умираш 3,4 рунда след спирането на хака и лефтваш. Това беше всеки божи ден, до днес, когато с колегата DemoLitioN решихме да те издебнем, и влязохме с познати за теб никове. Та моментите от твоето демо на които си личи ясно, че има wall са:

03:56; 06:35; смятам, че са достатъчни, и на последния рунд преди бана когато defuse бомбата, имам чувството, че пак го знаеше, но не отиде, защото той те натропа преди това, че си с wall, и ти се направи на приятно разсеян.

На 20:12 се вижда, че нямаш sound, защото тръгна към твоя и тогава видя, че той стреля към тунела, ти се обърна и уби rand.

П.п. Това е демо Download направено от incessYou на което също се вижда, че имаш wall, момента е:
01:14

Това за мен е предостатъчно, дори 1 момент ми е достатъчен. За мен е wall.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Вчера за пръв път те гледах и останах с впечатлението, че си с wall. От видяното съм сигурен, че не използваш звук нито радар, защото когато не са пред теб си доста неориентиран. Моменти, в които се издаваш 03:13, 6:28 и 19:24. Тук са най-явните ти и особено 6:28, когато го чакаш да ти се покаже през дупката на "B". Другото, което силно ми направи впечатление е, че поведението ти е на типичен страхлив хакер. Когато видиш някой да мине спектатор, ти веднага заставаш на едно място, явно да си спреш хака. Както казва и Божидар, когато няма спектатори си доста добър, но има ли някой никакъв те няма.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Зарибен
Зарибен

Ник в играта: - #rabbitteam / B-Ra
Обратна връзка:

Мнение от B-Rabbit »

И аз мога да потвърдя , че ти винаги няма ли никой спектатор винаги си със статсове от рода на 20/5 15/2 или нещо такова , има ли админ в игра ти минаваш спектатор . И защо винаги когато има някой спец ти лефтваш на 5тия ти слаб рунд ? Никога когато си Т и има админ в сървъра не можеш да намериш Ц4 следователно за мен не си използваш радара .За мен си чист Wallhack
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Освен това, точно преди 6:28, когато уби ранд, той не се бе показвал, но ти знаеше точно къде е.След това също знаеше, че играча, ще излезе отгоре.За мен бана е заслужен.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от T-RAW »

Като начало за табванията ми е като навик постоянно а гледам кой с колко фрага е и т.н. което изглежда се тълкува по грешен начин. Има логика погледнато от ваша гледна точка. Искам да кажа, че чак вчера разбрах кой е Bojidar, DemolitioN и т.н. по простата причина, че не съм се интересувал кой е админ. Знаех за Karajata1988 и kkkk и съм играл с тях многократно. Доста често спирам на едно място... Така да кажем "чакаля" в което не виждам нищо лошо. Sounda специално вчера беше почти спрян понеже беше към 1:30, а не живея сам. Моментите в които съм с що годе добър резултат са когато няма много хора в сървъра (като под много разбирам по над 6-7 човека в отбор), което съгласете се е рядко в вашият сървър. Нормално е да лефтна когато съм играл примерно 15 минути, стана 17-3 или нещо такова и изведнъж влиза някой и ме разцепва 3,4,5 рунда под ред.
Радара го поглеждам рядко, така е. За случая в който го изчаках на дупктата на В бях 90% сигурен, че ще излезе от там при положение, че убих съотборника му през вратата (ще ви кажа и защо бях толкова сигурен. С awp през вратата мога да го убия и от А, пича се качва в дупката и чака да се появя. Това е моята скромна логика). Spec съм доста рядко не знам къде сте ме виждали толкова често да spec-вам. Веднъж само седях повече време защото ядох, но както и да е.
Ясно ми е, че изписах всичко това напразно по простата причина, че сте убедени, че играя с wall. Нямаше да се занимавам изобщо да се регистрирам и да се занимавам с оплаквания, ако на първо място не беше поведението на rand който ме нарече "боклук", "прасе" и т.н. Все неща за които някой друг би отнесъл гаг. И на второ място това, че вашият сървър ми хареса и от около месец и нещо играя само в него всеки ден.
Благодаря за отделеното внимание и грешната преценка! :)
Последно промяна от T-RAW на 12 Авг 2013, 14:00, променено общо 1 път.
Аватар
20/
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: babe
Обратна връзка:

Мнение от 20/ »

Явен уалл. От няколко дни играя срещу тебе и просто се забелязва, че използваш екстри. Още преди ден/два те бях репортнал на някой админ, добре че най - накрая те баннаха. Не съм ти гледал играта, бил съм админ над 7 години и такива като тебе ги хващам, без да е необходимо да ги гледам.
Уж предираше, че си бил много добър, че с ламери не се занимаваш и прочие, а дори не можеш да боравиш с радар/ не го гледаш, брей...
Баннът трябва да остане.
Едит: Ако има да ми казваш нещо, направи го на ЛС, за да не спамим.
Едит2: Така ли, затова отговаряше на всеки, който ти казваше, че играеш с хак, че е ламер и прочие. И казваше как просто си бил могъл да цъкаш... Не мисля да споря, относно това, как си се изразявал и прочие.
Последно промяна от 20/ на 12 Авг 2013, 14:01, променено общо 2 пъти.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от T-RAW »

НИКОГА не съм претендирал, че съм много добър и не се занимавам с ламери и прочие. Може да не пишеш на изуст. И не мисля, че спамим. Нали за това е тази тема всеки да си каже какво мисли. Извинявам се, ако съм в грешка.
Последно промяна от DemoLitioN на 12 Авг 2013, 16:30, променено общо 1 път.
Причина: Престани да спамиш по темата! Следващият път +1 предупреждение.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: onstyle
Скайп профил: mydarkdesire2
Обратна връзка:

Мнение от onstyle »

Бана ти е напълно заслужен! Личи си, че играеш без звук, но все пак им излизаш с мерника върху тях(първите няколко минути си по-явен).Не знам, защо изобщо си пуснал оплакване.
If you come near me, stop, look, listen to my voice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: smarf4eto0
Скайп профил: smarf4eto0
Обратна връзка:

Мнение от smarf4eto0 »

За мен също си с wall.. Вижда се как го пускаш на моменти.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: XTSY
Обратна връзка:

Мнение от XTSY »

http://www.slackserv.com/services.php?sms=unban

Това ти е единствения вариант със който можеш да си махнеш бана честито другия път пак си пусни уал хака :)
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”