Оплакване от несправедлив бан - i'm weird
- Новак
Оплакване от несправедлив бан - i'm weird
1. Вашият ник: i'm weird / Minus Infinity # Crush <3
2. Сървър: Dust 2 only
3. Ник на админа: Genata
4. Вашето IP: 77.78.15.88
5. Причина, поради която сте наказан: [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Genata.
[AMXBans] There are 40 minutes and 21 seconds left of your ban.
[AMXBans] Banned Nickname : I ' m weird
[AMXBans] Reason : ' team games '
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[AMXBans] Your IP : ' 77.78.15.88
6. Не виждам смисъл от демо оплаквам се от този банн, защото не ми беше ясно каква е причината "team games", чрез друг админ разбрахме ,защо сме получили банн "играха за ранк" така се е изразил , но имам един въпрос така като админът не иска да ми пише в скайп , Ако искам да играя за ранк няма ли да ползвам никът си в топа ? Прочетох правилата ви, нямаше нищо такова като "отборни игри" , всъщност малко съм изненадана какво трябва да значи , тaкa като са два отбора и е логично да са отборни. Сървъра си беше празен и си играхме за "лигата" ,това че съм го убила няколко пъти не значи ,че трябва да постъпва така. Била съм админ в много вериги и такава причина за първи път виждам. Само за обяснение моля какво трябва да значи това
2. Сървър: Dust 2 only
3. Ник на админа: Genata
4. Вашето IP: 77.78.15.88
5. Причина, поради която сте наказан: [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Genata.
[AMXBans] There are 40 minutes and 21 seconds left of your ban.
[AMXBans] Banned Nickname : I ' m weird
[AMXBans] Reason : ' team games '
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[AMXBans] Your IP : ' 77.78.15.88
6. Не виждам смисъл от демо оплаквам се от този банн, защото не ми беше ясно каква е причината "team games", чрез друг админ разбрахме ,защо сме получили банн "играха за ранк" така се е изразил , но имам един въпрос така като админът не иска да ми пише в скайп , Ако искам да играя за ранк няма ли да ползвам никът си в топа ? Прочетох правилата ви, нямаше нищо такова като "отборни игри" , всъщност малко съм изненадана какво трябва да значи , тaкa като са два отбора и е логично да са отборни. Сървъра си беше празен и си играхме за "лигата" ,това че съм го убила няколко пъти не значи ,че трябва да постъпва така. Била съм админ в много вериги и такава причина за първи път виждам. Само за обяснение моля какво трябва да значи това
- Напреднал
- Ник в играта: bittchezz.
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Новак
Re: Оплакване от несправедлив бан - i'm weird
Ако е смятал така да ни беше баннал преди да бъдем от един отбор.
ПП саунд бях :( значи неправомерен бан ?
ПП саунд бях :( значи неправомерен бан ?
- Respected
- Ник в играта: onstyle
- Скайп профил: mydarkdesire2
- Обратна връзка:
Ще изчакаме да видим какво ще каже Евгени,а през това време, може да си дадеш линка с демото.
If you come near me, stop, look, listen to my voice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
пределно ясно предупредих съотборника ти да играе,а не да си скача и да го убиваш,без той изобщо да прави нищо,след предупреждението нарочно мина от теб и за това излезнах спектакър за да видя какво прави и се повтори отново същото,и вече е добавено в правилата,просто бях забравил да ги едитна

- Новак
Genata написа:пределно ясно предупредих съотборника ти да играе,а не да си скача и да го убиваш,без той изобщо да прави нищо,след предупреждението нарочно мина от теб и за това излезнах спектакър за да видя какво прави и се повтори отново същото,и вече е добавено в правилата,просто бях забравил да ги едитна
да не забрави, че той те уби ? искаше да играе мина към мен и те уби, след това ти мина спец и ни банна? какво общо има правенето на bhop и като сме двамата в един отбор какво искаш да правим ? ти мина точно за 10 сек и ни банна и двамата, а аз играх не скачах
ПП Вижте сега нито искам да ви спамя форума не нищо особено ,искам просто админът да ми отговори на всички въпроси , защото не съм сигурна къде съм сгрешила, а той отказа да ми пише в скайп и ме кара да пускам тема

- Respected
- Ник в играта: Iznogoud
- Скайп профил: feedme369
- Обратна връзка:
Аз ти предлагам да си дадеш демото, за да видим кой е в грешка и кой не е.
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
имаш късмет че демото ми е презаписано и няма как да го дам като доказателство,пределно ясно се виждаше как той не играеше а ти го убиваше всеки рунд,не знам с къв ник си в топа а и не ме интересува,това вашето си беше чист Team Game (отборна игра) било то да правиш ранг на тоя ник или каквото и да било,не ме и интересува честно казано,против правилата е

- Новак
Ми тогава го включете в правилата
, защото според думите ви е забранено да играем , на мен ми се играе на него му се скача и какво той ако не ме стреля да седя да го гледам ? ако го няма в правилата не виждам защо да е забранено има всичко друго в правилата но не и това
ПП и аз нямам демо презаписва се след като играя , а и даже да ти да качиш демо нямам какво да крия . Благодаря , че поне писа по темата и ми даде някакво обяснение , въпреки че аз не откривам смисълът в него, ако може темата да се заключи да не си помислите , че се заяждам нещо

ПП и аз нямам демо презаписва се след като играя , а и даже да ти да качиш демо нямам какво да крия . Благодаря , че поне писа по темата и ми даде някакво обяснение , въпреки че аз не откривам смисълът в него, ако може темата да се заключи да не си помислите , че се заяждам нещо