Оплакване от несправедлив бан - i'm weird

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Оплакване от несправедлив бан - i'm weird

Мнение от freaky »

1. Вашият ник: i'm weird / Minus Infinity # Crush <3
2. Сървър: Dust 2 only
3. Ник на админа: Genata
4. Вашето IP: 77.78.15.88
5. Причина, поради която сте наказан: [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Genata.
[AMXBans] There are 40 minutes and 21 seconds left of your ban.
[AMXBans] Banned Nickname : I ' m weird
[AMXBans] Reason : ' team games '
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[AMXBans] Your IP : ' 77.78.15.88
6. Не виждам смисъл от демо оплаквам се от този банн, защото не ми беше ясно каква е причината "team games", чрез друг админ разбрахме ,защо сме получили банн "играха за ранк" така се е изразил , но имам един въпрос така като админът не иска да ми пише в скайп , Ако искам да играя за ранк няма ли да ползвам никът си в топа ? Прочетох правилата ви, нямаше нищо такова като "отборни игри" , всъщност малко съм изненадана какво трябва да значи , тaкa като са два отбора и е логично да са отборни. Сървъра си беше празен и си играхме за "лигата" ,това че съм го убила няколко пъти не значи ,че трябва да постъпва така. Била съм админ в много вериги и такава причина за първи път виждам. Само за обяснение моля какво трябва да значи това
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: bittchezz.
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан - i'm weird

Мнение от bittchezz. »

Сигурно те е баннал щото сте си подсказвли
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от freaky »

Ако е смятал така да ни беше баннал преди да бъдем от един отбор.

ПП саунд бях :( значи неправомерен бан ?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: onstyle
Скайп профил: mydarkdesire2
Обратна връзка:

Мнение от onstyle »

Ще изчакаме да видим какво ще каже Евгени,а през това време, може да си дадеш линка с демото.
If you come near me, stop, look, listen to my voice
If you're making the choice tell all the girls and the boys
Either scream or rejoice
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

пределно ясно предупредих съотборника ти да играе,а не да си скача и да го убиваш,без той изобщо да прави нищо,след предупреждението нарочно мина от теб и за това излезнах спектакър за да видя какво прави и се повтори отново същото,и вече е добавено в правилата,просто бях забравил да ги едитна
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от freaky »

Genata написа:пределно ясно предупредих съотборника ти да играе,а не да си скача и да го убиваш,без той изобщо да прави нищо,след предупреждението нарочно мина от теб и за това излезнах спектакър за да видя какво прави и се повтори отново същото,и вече е добавено в правилата,просто бях забравил да ги едитна

да не забрави, че той те уби ? искаше да играе мина към мен и те уби, след това ти мина спец и ни банна? какво общо има правенето на bhop и като сме двамата в един отбор какво искаш да правим ? ти мина точно за 10 сек и ни банна и двамата, а аз играх не скачах

ПП Вижте сега нито искам да ви спамя форума не нищо особено ,искам просто админът да ми отговори на всички въпроси , защото не съм сигурна къде съм сгрешила, а той отказа да ми пише в скайп и ме кара да пускам тема :disagree:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Iznogoud
Скайп профил: feedme369
Обратна връзка:

Мнение от iSpoxxy »

Аз ти предлагам да си дадеш демото, за да видим кой е в грешка и кой не е.
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

имаш късмет че демото ми е презаписано и няма как да го дам като доказателство,пределно ясно се виждаше как той не играеше а ти го убиваше всеки рунд,не знам с къв ник си в топа а и не ме интересува,това вашето си беше чист Team Game (отборна игра) било то да правиш ранг на тоя ник или каквото и да било,не ме и интересува честно казано,против правилата е
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от freaky »

Ми тогава го включете в правилата :) , защото според думите ви е забранено да играем , на мен ми се играе на него му се скача и какво той ако не ме стреля да седя да го гледам ? ако го няма в правилата не виждам защо да е забранено има всичко друго в правилата но не и това

ПП и аз нямам демо презаписва се след като играя , а и даже да ти да качиш демо нямам какво да крия . Благодаря , че поне писа по темата и ми даде някакво обяснение , въпреки че аз не откривам смисълът в него, ако може темата да се заключи да не си помислите , че се заяждам нещо :)
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”