Съвет за телефон.
- Супер потребител
Съвет за телефон.
Ако темата ми не е в правилния раздел я преместете.
Здравейте, смятам да си купувам Самсунг Галакси 5 реплика, моля ако някой знае да ми каже впечатление и да ми каже дали са боклуци и ще ме издържи 1,2 месеца или са си като обикновените телефони ?
Здравейте, смятам да си купувам Самсунг Галакси 5 реплика, моля ако някой знае да ми каже впечатление и да ми каже дали са боклуци и ще ме издържи 1,2 месеца или са си като обикновените телефони ?
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
Re: Съвет за телефон.
Зависи на каква цена е.Лично аз, не бих рискувал да взимам реплики на каквито и да било телефони.Ако е повече от 400-500лв, няма смисъл да рискуваш.По-добре си вземи С3-ка и мирна ти глава, вместо после да береш ядове.Резервни части после трудно ще намериш(ако избщо има някъде).
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Супер потребител
- Ник в играта: bazookA
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Реплика не взимай в никакъв случай. За какви пари става въпрос? По - добре си вземи по - евтин телефон, но свестен отколкото реплика.

- Супер потребител
120 лв. ги гледам и смятам да си взема, 120 лв. не са много да го пробвам, а колкото до изтърването и чупенето - рядко се случва да си изтърва телефона може и да издържи.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
- Ник в играта: Valve
- Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
- Обратна връзка:
За мен репликите са пълни БОКЛУЦИ!! Приличат само на виншен вид, нито процесора им е еднакъв, нито рам паметта... Преди време видях Galaxy S4 реплика... Екранът му беше резистивен и с значително по-малко от 16 милиона цвята .. абе направо си беше трагедия. На твоя място бих запазил парите 

- Respected
За 120лв читав телефон няма да намериш.Особено пък ментак.Един-два дена ще работи и после...120лв в днешно време не са много пари, но да ги хвърлиш на вятъра?Все пак парите и решението са си твой.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Аз пък ще ти препоръчам huawei имат добри характеристики и са евтини към 200 лева.
- Супер потребител
Пуснах най-вече темата, защото един приятел изкара с такъв телефон 2 години, а 120 лв. наистина са нищо, но ги гледам биват а вместо да давам 900 лв., като трябва ще взема този ако за нищо не става (което ме съмнява) ще си взема друг. Благодаря ви все пак разбрах, че може би са боклуци, но ще си пробвам късмета, заключвайте.
Не ми е за парите, но все пак благодаря.r1odayftw написа:Аз пък ще ти препоръчам huawei имат добри характеристики и са евтини към 200 лева.
Дам вярно си е, процесора е 1,5 а рама 1 а по принцип са 2 рам и 2,5 процесор, но 1,5 процесор с 1 рам пак си е мощничко, а и на мен ще ми стигне колкото да играя 1-2 игрички и да влизам в интернет.Valve написа:За мен репликите са пълни БОКЛУЦИ!! Приличат само на виншен вид, нито процесора им е еднакъв, нито рам паметта... Преди време видях Galaxy S4 реплика... Екранът му беше резистивен и с значително по-малко от 16 милиона цвята .. абе направо си беше трагедия. На твоя място бих запазил парите
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Вярвай ми ще си дадеш парите на вятъра. Ако е прекалено хубаво за да е истина, значи не е ;)
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Баннат
- Ник в играта: Ac.
- Скайп профил: umenradi
Аз сега съм с него и го изпуснах и ми се счупи тъчскриина,НЕ СИ ГО ЗИМАИ!!
Никой не се е родил с омразата към друг човек, основана на цвета на кожата или неговото минало, или неговата религия.
- Баннат
- Ник в играта: Cherry*
- Скайп профил: valentin_ronchev
Никога не взимай реплика ! Пълни боклуци са и след 2 месеца ще трябва да го водиш на ремонт и други.... По добре си купи S5 оригинален от колкото реплика.Малко повечко пари е,но ще ти е мирна главата 

- Супер потребител
Дори и оригинален да си вземеш и го изтървеш пак ще се счупи екрана.Криско .Ft написа:Аз сега съм с него и го изпуснах и ми се счупи тъчскриина,НЕ СИ ГО ЗИМАИ!!
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
Valio99 написа:Никога не взимай реплика ! Пълни боклуци са и след 2 месеца ще трябва да го водиш на ремонт и други.... По добре си купи S5 оригинален от колкото реплика.Малко повечко пари е,но ще ти е мирна главата
По-добре LG G3
Ми нормално е да се счупи, това не е нокиа 3310Криско .Ft написа:Аз сега съм с него и го изпуснах и ми се счупи тъчскриина,НЕ СИ ГО ЗИМАИ!!

Към автора: Щом си решил, взимай го.
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
Моето мнение е да си вземеш Samsung Galaxy s5.. за репликата нямам никакво мнение, защото съм нямал такъв телефон, и нищо немога да ти кажа за него. Сега съм с Samsung Galaxy Pocket. Малко телефонче е, евтино г/д става. Но имах проблеми с батерията, премина през 300 ремонта, и най-накрая проблема се оправи.
Късмет с избирането
Късмет с избирането

Последно промяна от fondos на 17 Юли 2014, 13:58, променено общо 2 пъти.

- Напреднал
- Ник в играта: Diana
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Недей да си взимаш реплики,една моя приятелка си беше взела реплика и изобщо не беше доволна.По-добре си вземи някой друг телефон.
- Супер потребител
По принцип не е казано, че ако си взема оригинален телефон няма да му се развали нещо, така стана със сегашният ми , уж чисто нов а за година и вече за нищо не става.Diana написа:Недей да си взимаш реплики,една моя приятелка си беше взела реплика и изобщо не беше доволна.По-добре си вземи някой друг телефон.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Напреднал
- Обратна връзка:
E да и аз не съм доволна от моя телефон и мисля да го сменям,обаче с реплика....Абе ти си решаваш все пак.ivo5456 написа:По принцип не е казано, че ако си взема оригинален телефон няма да му се развали нещо, така стана със сегашният ми , уж чисто нов а за година и вече за нищо не става.Diana написа:Недей да си взимаш реплики,една моя приятелка си беше взела реплика и изобщо не беше доволна.По-добре си вземи някой друг телефон.

- Супер потребител
Сменил съм над 20 телефона и всичките до 1 бяха боклуци, поне сега може "боклука" да се окаже най-здрав от всичките.Diana написа:E да и аз не съм доволна от моя телефон и мисля да го сменям,обаче с реплика....Абе ти си решаваш все пак.ivo5456 написа:По принцип не е казано, че ако си взема оригинален телефон няма да му се развали нещо, така стана със сегашният ми , уж чисто нов а за година и вече за нищо не става.Diana написа:Недей да си взимаш реплики,една моя приятелка си беше взела реплика и изобщо не беше доволна.По-добре си вземи някой друг телефон.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Напреднал
- Обратна връзка:
Еми щом толкова настояваш вземи го,кой знае може и да ти хареса телефона.ivo5456 написа:Сменил съм над 20 телефона и всичките до 1 бяха боклуци, поне сега може "боклука" да се окаже най-здрав от всичките.Diana написа:E да и аз не съм доволна от моя телефон и мисля да го сменям,обаче с реплика....Абе ти си решаваш все пак.ivo5456 написа:По принцип не е казано, че ако си взема оригинален телефон няма да му се развали нещо, така стана със сегашният ми , уж чисто нов а за година и вече за нищо не става.Diana написа:Недей да си взимаш реплики,една моя приятелка си беше взела реплика и изобщо не беше доволна.По-добре си вземи някой друг телефон.

- Напреднал
- Ник в играта: KTBFFH
- Скайп профил: batista2443
- Обратна връзка: