Съвет за телефон.

Тук ще се местят приключените теми от този раздел.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: understandME
Обратна връзка:

Съвет за телефон.

Мнение от ivo5456 »

Ако темата ми не е в правилния раздел я преместете.

Здравейте, смятам да си купувам Самсунг Галакси 5 реплика, моля ако някой знае да ми каже впечатление и да ми каже дали са боклуци и ще ме издържи 1,2 месеца или са си като обикновените телефони ?
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Re: Съвет за телефон.

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Зависи на каква цена е.Лично аз, не бих рискувал да взимам реплики на каквито и да било телефони.Ако е повече от 400-500лв, няма смисъл да рискуваш.По-добре си вземи С3-ка и мирна ти глава, вместо после да береш ядове.Резервни части после трудно ще намериш(ако избщо има някъде).
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: bazookA
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от bazookA »

Реплика не взимай в никакъв случай. За какви пари става въпрос? По - добре си вземи по - евтин телефон, но свестен отколкото реплика.
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от ivo5456 »

120 лв. ги гледам и смятам да си взема, 120 лв. не са много да го пробвам, а колкото до изтърването и чупенето - рядко се случва да си изтърва телефона може и да издържи.
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Valve
Скайп профил: bogomilkorbankolev_97
Обратна връзка:

Мнение от Valve »

За мен репликите са пълни БОКЛУЦИ!! Приличат само на виншен вид, нито процесора им е еднакъв, нито рам паметта... Преди време видях Galaxy S4 реплика... Екранът му беше резистивен и с значително по-малко от 16 милиона цвята .. абе направо си беше трагедия. На твоя място бих запазил парите :)
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

За 120лв читав телефон няма да намериш.Особено пък ментак.Един-два дена ще работи и после...120лв в днешно време не са много пари, но да ги хвърлиш на вятъра?Все пак парите и решението са си твой.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Аз пък ще ти препоръчам huawei имат добри характеристики и са евтини към 200 лева.
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от ivo5456 »

Пуснах най-вече темата, защото един приятел изкара с такъв телефон 2 години, а 120 лв. наистина са нищо, но ги гледам биват а вместо да давам 900 лв., като трябва ще взема този ако за нищо не става (което ме съмнява) ще си взема друг. Благодаря ви все пак разбрах, че може би са боклуци, но ще си пробвам късмета, заключвайте.
r1odayftw написа:Аз пък ще ти препоръчам huawei имат добри характеристики и са евтини към 200 лева.
Не ми е за парите, но все пак благодаря.
Valve написа:За мен репликите са пълни БОКЛУЦИ!! Приличат само на виншен вид, нито процесора им е еднакъв, нито рам паметта... Преди време видях Galaxy S4 реплика... Екранът му беше резистивен и с значително по-малко от 16 милиона цвята .. абе направо си беше трагедия. На твоя място бих запазил парите :)
Дам вярно си е, процесора е 1,5 а рама 1 а по принцип са 2 рам и 2,5 процесор, но 1,5 процесор с 1 рам пак си е мощничко, а и на мен ще ми стигне колкото да играя 1-2 игрички и да влизам в интернет.
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Вярвай ми ще си дадеш парите на вятъра. Ако е прекалено хубаво за да е истина, значи не е ;)
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Ac.
Скайп профил: umenradi

Мнение от Криско .Ft »

Аз сега съм с него и го изпуснах и ми се счупи тъчскриина,НЕ СИ ГО ЗИМАИ!!
Никой не се е родил с омразата към друг човек, основана на цвета на кожата или неговото минало, или неговата религия.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Cherry*
Скайп профил: valentin_ronchev

Мнение от Valio99 »

Никога не взимай реплика ! Пълни боклуци са и след 2 месеца ще трябва да го водиш на ремонт и други.... По добре си купи S5 оригинален от колкото реплика.Малко повечко пари е,но ще ти е мирна главата :)
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от ivo5456 »

Криско .Ft написа:Аз сега съм с него и го изпуснах и ми се счупи тъчскриина,НЕ СИ ГО ЗИМАИ!!
Дори и оригинален да си вземеш и го изтървеш пак ще се счупи екрана.
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Valio99 написа:Никога не взимай реплика ! Пълни боклуци са и след 2 месеца ще трябва да го водиш на ремонт и други.... По добре си купи S5 оригинален от колкото реплика.Малко повечко пари е,но ще ти е мирна главата :)

По-добре LG G3
Криско .Ft написа:Аз сега съм с него и го изпуснах и ми се счупи тъчскриина,НЕ СИ ГО ЗИМАИ!!
Ми нормално е да се счупи, това не е нокиа 3310 :D

Към автора: Щом си решил, взимай го.
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Обратна връзка:

Мнение от fondos »

Моето мнение е да си вземеш Samsung Galaxy s5.. за репликата нямам никакво мнение, защото съм нямал такъв телефон, и нищо немога да ти кажа за него. Сега съм с Samsung Galaxy Pocket. Малко телефонче е, евтино г/д става. Но имах проблеми с батерията, премина през 300 ремонта, и най-накрая проблема се оправи.

Късмет с избирането :)
Последно промяна от fondos на 17 Юли 2014, 13:58, променено общо 2 пъти.
Изображение
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Diana
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Diana »

Недей да си взимаш реплики,една моя приятелка си беше взела реплика и изобщо не беше доволна.По-добре си вземи някой друг телефон.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от ivo5456 »

Diana написа:Недей да си взимаш реплики,една моя приятелка си беше взела реплика и изобщо не беше доволна.По-добре си вземи някой друг телефон.
По принцип не е казано, че ако си взема оригинален телефон няма да му се развали нещо, така стана със сегашният ми , уж чисто нов а за година и вече за нищо не става.
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Diana »

ivo5456 написа:
Diana написа:Недей да си взимаш реплики,една моя приятелка си беше взела реплика и изобщо не беше доволна.По-добре си вземи някой друг телефон.
По принцип не е казано, че ако си взема оригинален телефон няма да му се развали нещо, така стана със сегашният ми , уж чисто нов а за година и вече за нищо не става.
E да и аз не съм доволна от моя телефон и мисля да го сменям,обаче с реплика....Абе ти си решаваш все пак. :victory:
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Обратна връзка:

Мнение от ivo5456 »

Diana написа:
ivo5456 написа:
E да и аз не съм доволна от моя телефон и мисля да го сменям,обаче с реплика....Абе ти си решаваш все пак. :victory:
Сменил съм над 20 телефона и всичките до 1 бяха боклуци, поне сега може "боклука" да се окаже най-здрав от всичките.
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от Diana »

ivo5456 написа:
Diana написа:
ivo5456 написа:
Сменил съм над 20 телефона и всичките до 1 бяха боклуци, поне сега може "боклука" да се окаже най-здрав от всичките.
Еми щом толкова настояваш вземи го,кой знае може и да ти хареса телефона. :)
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: KTBFFH
Скайп профил: batista2443
Обратна връзка:

Мнение от KOOPS »

Взимай каквото ти е на душа , все пак парите са твой , а избора също. :D
Изображение
Заключено Заключено