Предложение за JailBreak.

Тук ще се местят старите теми

Съгласни ли сте за връщането на simonvoice опцията?

1) Да, съглъсен съм ( защо? )
16
76%
2) Не, не съм съгласен (защо? )
4
19%
3) Неутрален съм, не играя в дадения сървър!
1
5%

Общо гласове: 21

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Предложение за JailBreak.

Мнение от Excione ツ »

Здрасти!

Забелязах, че в сървъра не може да се използва simonvoice, попитах някой от сините и ми казаха, че е спряна функцията, но се питам оттогава до сега, защо е спряна при положение, че има много положителни неща, а отрицателните може да се компенсират от постоянното наличие на SMS Админи.

Защо смятам, че трябва да бъде активна опцията: Положителните страни, които аз виждам е, че ще има разнообразие, няма да сме всички, като роботи, които натискат (H) и използват едно и също commandmenu, в крайна сметка винаги по нещо се преповтаря, зареди тези commandmenu-та се случва доста често командващия надзирател да убива голям процент от затворниците, преди да ги накара да го последват, за да осъществи дадени игри. Някак си по-свободно ще е всичко, командващия ще може да казва на надзирателите, къде да застават, също така ще може да играе, а не да забие на едно място и да му ударят глава с deagle и после в следващите рундове да питат, защо не им дават игри. Все пак в правилника има точка за тази функция, но няма смисъл от нея при положение, че не е активна. Нарушителите винаги ще се наказват, защото постоянно в игра има по няколко SMS Админа. И да, надзирателите ще се съобразяват с играчите, които нямат слушалки/колони и прочие, както си е описано в правилата. Надявам се да осмислите внимателно написаното и как ще допринесе за една по-добра игра в JailBreak сървъра на SS!
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Xper!a
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Предложение за JailBreak.

Мнение от Xperia »

Съгласен съм , защото така е по-бързо и забавно.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: gazkata
Обратна връзка:

Мнение от heyy :) »

Аз съм ЗА, защото вече всички са с едно и също commandmenu и има едни и същи команди. Като се добави simon voice ще е по-забавно, по-интересно и разнообразно.
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: * ` floddy
Скайп профил: floddy18
Обратна връзка:

Мнение от floddy »

Съгласен съм с другите, по-добре ще е, ЗА ! :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Тедо , радвам се че има хора като тебе, определено ЗА, ще е по-добре от това Simon-a да седи на едно място като пише, и преждевременно 1 админ да му набие един куршум,а това е една от причините да се добави, но ще трябва на всички играчи звука да им е активен!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: mandariinka
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от solchica »

Аз пък не съм съгласна защото обикновено не се чува и разбира хубаво, а и има такива които нямат саунд.
fuck you :+
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

За това има команда от рода на voice_maxgain "стойност над 30"
Както съм написал и както е в правилника, ако дори един затворник няма sound, то командващия е длъжен да задава командите си писмено. Като да речем умрат затворниците, които нямат, защо да не си улесним играта, като използваме опцията, която според мен трябва да има всеки един JailBreak?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Аз съм за причините са горе.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта:
Обратна връзка:

Мнение от iv00 »

Има си и сега симонвойс, обаче трябва всички да имат саунд, че да се ползва. Даже се бях зарибил по едно време да лафя ама нещо няма последователи и замря идеята.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Аз играя без соунд и няма как да се разберат командите. 2 можете да си променяте команд менюто когато си искате. 3 няма лошо да се добави, но и да се пише!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

То, че можем, можем спор няма в това, но си е друго, както съм казал да кажеш командата, отколкото да натискаш H ( да избереш секция, след това да намериш правилното и да натиснеш и доста често ги бъркаш и даваш друга ). Колкото и да си бърз, съм сигурен, че поне секунда ти отнема, като в тази секунда ти не мърдаш и заминава главицата. Лично аз предпочитам да говоря, както и мнозинството, толкова ли ти е приятно да виждаш в чата + това + онава, опа сбърках и не написах +... Все пак при този вид Mod целта е затворниците да останат последния оцелял, следвайки наредбите и игрите на командващия надзирател, както и да завземат командването чрез бунт, както си е в реалните затвори. Поправи ме, ако се лъжа.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
Скайп профил: ivo_nfs200
Обратна връзка:

Мнение от - xaer0 »

Аз също съм ЗА! Има много положителни неща изброени по горе, а и е по-забавно.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: Pazi Se Idwam ! ! !
Обратна връзка:

Мнение от FCSV »

Аз съм ЗА но да добавят и плугина mute за да може играч да решава кой да чува по микрофона и не
"Админ, дай демо за да докажеш, че съм хак!" = "Играч, дай демо за да докажеш, че не си хак!"
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: understandME
Обратна връзка:

Мнение от ivo5456 »

Аз съм против, никой не ви кара да играете с commandmenu, преди как можехме да играем без него. Пък и много хора имат проблем и не чуват гласовите команди например като мен, а някой доста ще се оплакват, че играят без звук и т.н. Предлагам да не се пипа.
SMOKE WEED EVERYDAY!
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

Excione ツ написа:То, че можем, можем спор няма в това, но си е друго, както съм казал да кажеш командата, отколкото да натискаш H ( да избереш секция, след това да намериш правилното и да натиснеш и доста често ги бъркаш и даваш друга ). Колкото и да си бърз, съм сигурен, че поне секунда ти отнема, като в тази секунда ти не мърдаш и заминава главицата. Лично аз предпочитам да говоря, както и мнозинството, толкова ли ти е приятно да виждаш в чата + това + онава, опа сбърках и не написах +... Все пак при този вид Mod целта е затворниците да останат последния оцелял, следвайки наредбите и игрите на командващия надзирател, както и да завземат командването чрез бунт, както си е в реалните затвори. Поправи ме, ако се лъжа.
Аз например играя без звук и като дадеш така командата какво? И не съм единствения. Има хора който са в хола например и до тях има родител който не иска да слуша глупости. Може да се дават така команди, но и да се пишат!
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Hydraa
Скайп профил: hakera0000
Обратна връзка:

Мнение от Jack Lewington »

Наистина,ще е по-лесно със Simonvoice-a вместо да се пише,но всяко нещо си има недостатъци.. От мен имаш ЗА. :declare:
Bнимавайте!
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: mTs | fyb
Обратна връзка:

Мнение от mTs | fyb »

Естествено , че ЗА. Тези който са казали НЕ не разбират от ЖБ. ЖБ е направен да е със тази опция и не говоря за да не ползват меню.. аз не ползвам меню.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

mTs | fyb написа:Естествено , че ЗА. Тези който са казали НЕ не разбират от ЖБ. ЖБ е направен да е със тази опция и не говоря за да не ползват меню.. аз не ползвам меню.
А тези без звук какво ще правят бе ? Природно ли сте изостанали или работите по въпроса? Не знам защо още няма отговор от по-вишестоящ само излишни мнения се трупат.
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: mTs | fyb
Обратна връзка:

Мнение от mTs | fyb »

без звук като си умираш или си пускаш звука или не влизаш в жб. влез в някои истински ЖБ сървър в които всъщност се спазват правилата и им кажи , че нямаш звук да видиш какво ще ти се случи като не изпълниш команда.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

В нашия сървър не е така. Никой не е длъжен да играе със звук, може би има причина да го е изключил. И щом нашия сървър не става което не е така защо играеш още в него ? :unknw:
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”