Предложение за JailBreak.
- Respected
Предложение за JailBreak.
Здрасти!
Забелязах, че в сървъра не може да се използва simonvoice, попитах някой от сините и ми казаха, че е спряна функцията, но се питам оттогава до сега, защо е спряна при положение, че има много положителни неща, а отрицателните може да се компенсират от постоянното наличие на SMS Админи.
Защо смятам, че трябва да бъде активна опцията: Положителните страни, които аз виждам е, че ще има разнообразие, няма да сме всички, като роботи, които натискат (H) и използват едно и също commandmenu, в крайна сметка винаги по нещо се преповтаря, зареди тези commandmenu-та се случва доста често командващия надзирател да убива голям процент от затворниците, преди да ги накара да го последват, за да осъществи дадени игри. Някак си по-свободно ще е всичко, командващия ще може да казва на надзирателите, къде да застават, също така ще може да играе, а не да забие на едно място и да му ударят глава с deagle и после в следващите рундове да питат, защо не им дават игри. Все пак в правилника има точка за тази функция, но няма смисъл от нея при положение, че не е активна. Нарушителите винаги ще се наказват, защото постоянно в игра има по няколко SMS Админа. И да, надзирателите ще се съобразяват с играчите, които нямат слушалки/колони и прочие, както си е описано в правилата. Надявам се да осмислите внимателно написаното и как ще допринесе за една по-добра игра в JailBreak сървъра на SS!
Забелязах, че в сървъра не може да се използва simonvoice, попитах някой от сините и ми казаха, че е спряна функцията, но се питам оттогава до сега, защо е спряна при положение, че има много положителни неща, а отрицателните може да се компенсират от постоянното наличие на SMS Админи.
Защо смятам, че трябва да бъде активна опцията: Положителните страни, които аз виждам е, че ще има разнообразие, няма да сме всички, като роботи, които натискат (H) и използват едно и също commandmenu, в крайна сметка винаги по нещо се преповтаря, зареди тези commandmenu-та се случва доста често командващия надзирател да убива голям процент от затворниците, преди да ги накара да го последват, за да осъществи дадени игри. Някак си по-свободно ще е всичко, командващия ще може да казва на надзирателите, къде да застават, също така ще може да играе, а не да забие на едно място и да му ударят глава с deagle и после в следващите рундове да питат, защо не им дават игри. Все пак в правилника има точка за тази функция, но няма смисъл от нея при положение, че не е активна. Нарушителите винаги ще се наказват, защото постоянно в игра има по няколко SMS Админа. И да, надзирателите ще се съобразяват с играчите, които нямат слушалки/колони и прочие, както си е описано в правилата. Надявам се да осмислите внимателно написаното и как ще допринесе за една по-добра игра в JailBreak сървъра на SS!
- Новак
- Ник в играта: Xper!a
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Напреднал
Re: Предложение за JailBreak.
Аз съм ЗА, защото вече всички са с едно и също commandmenu и има едни и същи команди. Като се добави simon voice ще е по-забавно, по-интересно и разнообразно.
- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Тедо , радвам се че има хора като тебе, определено ЗА, ще е по-добре от това Simon-a да седи на едно място като пише, и преждевременно 1 админ да му набие един куршум,а това е една от причините да се добави, но ще трябва на всички играчи звука да им е активен!
- Respected
- Ник в играта: mandariinka
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Аз пък не съм съгласна защото обикновено не се чува и разбира хубаво, а и има такива които нямат саунд.
fuck you :+
- Respected
За това има команда от рода на voice_maxgain "стойност над 30"
Както съм написал и както е в правилника, ако дори един затворник няма sound, то командващия е длъжен да задава командите си писмено. Като да речем умрат затворниците, които нямат, защо да не си улесним играта, като използваме опцията, която според мен трябва да има всеки един JailBreak?
Както съм написал и както е в правилника, ако дори един затворник няма sound, то командващия е длъжен да задава командите си писмено. Като да речем умрат затворниците, които нямат, защо да не си улесним играта, като използваме опцията, която според мен трябва да има всеки един JailBreak?
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Има си и сега симонвойс, обаче трябва всички да имат саунд, че да се ползва. Даже се бях зарибил по едно време да лафя ама нещо няма последователи и замря идеята.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
Аз играя без соунд и няма как да се разберат командите. 2 можете да си променяте команд менюто когато си искате. 3 няма лошо да се добави, но и да се пише!

- Respected
То, че можем, можем спор няма в това, но си е друго, както съм казал да кажеш командата, отколкото да натискаш H ( да избереш секция, след това да намериш правилното и да натиснеш и доста често ги бъркаш и даваш друга ). Колкото и да си бърз, съм сигурен, че поне секунда ти отнема, като в тази секунда ти не мърдаш и заминава главицата. Лично аз предпочитам да говоря, както и мнозинството, толкова ли ти е приятно да виждаш в чата + това + онава, опа сбърках и не написах +... Все пак при този вид Mod целта е затворниците да останат последния оцелял, следвайки наредбите и игрите на командващия надзирател, както и да завземат командването чрез бунт, както си е в реалните затвори. Поправи ме, ако се лъжа.
- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Аз също съм ЗА! Има много положителни неща изброени по горе, а и е по-забавно.

- Аматьор
- Ник в играта: Pazi Se Idwam ! ! !
- Обратна връзка:
Аз съм ЗА но да добавят и плугина mute за да може играч да решава кой да чува по микрофона и не
"Админ, дай демо за да докажеш, че съм хак!" = "Играч, дай демо за да докажеш, че не си хак!"
- Супер потребител
Аз съм против, никой не ви кара да играете с commandmenu, преди как можехме да играем без него. Пък и много хора имат проблем и не чуват гласовите команди например като мен, а някой доста ще се оплакват, че играят без звук и т.н. Предлагам да не се пипа.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
Аз например играя без звук и като дадеш така командата какво? И не съм единствения. Има хора който са в хола например и до тях има родител който не иска да слуша глупости. Може да се дават така команди, но и да се пишат!Excione ツ написа:То, че можем, можем спор няма в това, но си е друго, както съм казал да кажеш командата, отколкото да натискаш H ( да избереш секция, след това да намериш правилното и да натиснеш и доста често ги бъркаш и даваш друга ). Колкото и да си бърз, съм сигурен, че поне секунда ти отнема, като в тази секунда ти не мърдаш и заминава главицата. Лично аз предпочитам да говоря, както и мнозинството, толкова ли ти е приятно да виждаш в чата + това + онава, опа сбърках и не написах +... Все пак при този вид Mod целта е затворниците да останат последния оцелял, следвайки наредбите и игрите на командващия надзирател, както и да завземат командването чрез бунт, както си е в реалните затвори. Поправи ме, ако се лъжа.

- Новак
- Ник в играта: Hydraa
- Скайп профил: hakera0000
- Обратна връзка:
Наистина,ще е по-лесно със Simonvoice-a вместо да се пише,но всяко нещо си има недостатъци.. От мен имаш ЗА. 

Bнимавайте!
- Напреднал
- Ник в играта: mTs | fyb
- Обратна връзка:
Естествено , че ЗА. Тези който са казали НЕ не разбират от ЖБ. ЖБ е направен да е със тази опция и не говоря за да не ползват меню.. аз не ползвам меню.
- Respected
А тези без звук какво ще правят бе ? Природно ли сте изостанали или работите по въпроса? Не знам защо още няма отговор от по-вишестоящ само излишни мнения се трупат.mTs | fyb написа:Естествено , че ЗА. Тези който са казали НЕ не разбират от ЖБ. ЖБ е направен да е със тази опция и не говоря за да не ползват меню.. аз не ползвам меню.

- Напреднал
- Ник в играта: mTs | fyb
- Обратна връзка:
без звук като си умираш или си пускаш звука или не влизаш в жб. влез в някои истински ЖБ сървър в които всъщност се спазват правилата и им кажи , че нямаш звук да видиш какво ще ти се случи като не изпълниш команда.
- Respected
В нашия сървър не е така. Никой не е длъжен да играе със звук, може би има причина да го е изключил. И щом нашия сървър не става което не е така защо играеш още в него ?