Ника му в игра беше "ymiram za brat si" в последствие разбрах от Админ,че това е някакъв си bzNESHKOW и "не бил с хак" . Е да ама е ! По долу ще ви предоставя неопровержими доказателства, та веднъж за винаги да разберете както и вие така и всички,че е хакер.

1.ymiram za brat si(bzNESHKOW)
2.slackserv HIDENSEEK
3. Демо: http://dox.bg/files/dw?a=bace1446a1
4. ип: 212.25.53.211
5.С какво е нарушил правилата ?: Ами да започнем от там,че постоянно играе с така наречения бхоп скрипт и стрейф скрипт.
Докато го убеждавах да си играе нормално без хакове той единствено ми отговаряше "давай пусни тема да видим дали ще ме баннат" и,че нямало кой админ да го банне. Което е наистина жалко ако заради некомпетентността на някой админи, напълно обикновен хакер ще бъде приеман за "играч" . Ако наистина желаете сървърът да се развива ( говоря само за хнс, защото само от него разбирам ) такива хакери не бива да бъдат толерирани, защото познават някой админ или друг се бил подлъгал,че са чисти.
Ще ви помоля да изгледате цялото демо и да забележите когато прави "бхопа си" в showkeys-а не му изписва "jump" надявам се някое негово аверче не ми излезе с "то това е бъг" защото НЕ Е ! А е 100%-во доказателство за ауто бхопа който използва! И всеки по-компетентен играч ще ви го потвърди!Също пуска и wall-хак(в демото няма 100%-во доказателство за това , но не е и толкова важно, другите са достатъчни )!Та да продължим нататък.
Дойде време и за кзх-то, стрф-скрипта или какъвто и там хак да използва за правене на стрф(стрейфс).В края на демото(около 2/3 минути е цялото) когато отива към лж1 първия път го блокват и вече втория път когато отива и слепец ще види скрипта !
Ако не сте играли поне година и не можете 256/7 lj(longjump) моля да не давате мнения ! Всеки който играе отдавна и може да скача(тренирал е дни и нощи в longjump сървърите ) може да разбере още от пръв поглед, кога стрф се правят чисто и кога с скрипт. В този случай , въпросният господин ги прави с скрипт( използва забранено помощно средство ).
Ако след всичко изброено и доказателствата(демото) което ви предоставих още не сте убедени,значи работата е зле !Ако толкова не можете да различите кога някой е с хак , помолете някой от http://xtreme-jumps.eu( Най-компетентните на тема скачане и хнс в цял свят) да погледне демото и веднага ще ви потвърди думите ми !
Разлях се с тези обяснения и като цяло с темата, защото не понасям хакерите. Особено тези, които не си го признават, а се правят на "добри" . Надявам се да баннете това "влечуго" което толкова време някак си ви е убеждавало,че не ползва хак. И то не за ден не за седмица, а за винаги!
Ако след всичко отново не го баннете ще потвърдите съмненията,че е "авер" на някого и се ползва с привилегии дори и когато ползва хак и разваля играта на другите играчи !
Послепис:
1.В темата НЕ искам да обидя никого!
2.В темата НЕ целя да насаждам омраза към когото и да било!
3.В темата НЕ се опитвам да присъдя вина на някого без причина!
Всичко от гореспоменатото е писано и обяснявано в следствие на дългогодишен опит и НЕопровержими доказателства !
Извинявам се, ако някой от изразите е бил твърде краен или обиден, но за мен, това е нещо сериозно и трябва да му бъде обърнато сериозно внимание !
Дали ще го баннете си е само и лично ваше решение.Вие си знаете дали искате сървъра да се развива !
Благодаря на всеки който ще отдели време да прочете темата !