Оплакване от хакер(прочетете докрай моля!)

Модератор: Развлечения

Аватар
Respected
Respected

Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от хакер(прочетете докрай моля!)

Мнение от Truth »

Така да започнем с това,че е Хакер !
Ника му в игра беше "ymiram za brat si" в последствие разбрах от Админ,че това е някакъв си bzNESHKOW и "не бил с хак" . Е да ама е ! По долу ще ви предоставя неопровержими доказателства, та веднъж за винаги да разберете както и вие така и всички,че е хакер. :)

1.ymiram za brat si(bzNESHKOW)
2.slackserv HIDENSEEK
3. Демо: http://dox.bg/files/dw?a=bace1446a1
4. ип: 212.25.53.211
5.С какво е нарушил правилата ?: Ами да започнем от там,че постоянно играе с така наречения бхоп скрипт и стрейф скрипт.
Докато го убеждавах да си играе нормално без хакове той единствено ми отговаряше "давай пусни тема да видим дали ще ме баннат" и,че нямало кой админ да го банне. Което е наистина жалко ако заради некомпетентността на някой админи, напълно обикновен хакер ще бъде приеман за "играч" . Ако наистина желаете сървърът да се развива ( говоря само за хнс, защото само от него разбирам ) такива хакери не бива да бъдат толерирани, защото познават някой админ или друг се бил подлъгал,че са чисти.

Ще ви помоля да изгледате цялото демо и да забележите когато прави "бхопа си" в showkeys-а не му изписва "jump" надявам се някое негово аверче не ми излезе с "то това е бъг" защото НЕ Е ! А е 100%-во доказателство за ауто бхопа който използва! И всеки по-компетентен играч ще ви го потвърди!Също пуска и wall-хак(в демото няма 100%-во доказателство за това , но не е и толкова важно, другите са достатъчни )!Та да продължим нататък.
Дойде време и за кзх-то, стрф-скрипта или какъвто и там хак да използва за правене на стрф(стрейфс).В края на демото(около 2/3 минути е цялото) когато отива към лж1 първия път го блокват и вече втория път когато отива и слепец ще види скрипта !
Ако не сте играли поне година и не можете 256/7 lj(longjump) моля да не давате мнения ! Всеки който играе отдавна и може да скача(тренирал е дни и нощи в longjump сървърите ) може да разбере още от пръв поглед, кога стрф се правят чисто и кога с скрипт. В този случай , въпросният господин ги прави с скрипт( използва забранено помощно средство ).
Ако след всичко изброено и доказателствата(демото) което ви предоставих още не сте убедени,значи работата е зле !Ако толкова не можете да различите кога някой е с хак , помолете някой от http://xtreme-jumps.eu( Най-компетентните на тема скачане и хнс в цял свят) да погледне демото и веднага ще ви потвърди думите ми !
Разлях се с тези обяснения и като цяло с темата, защото не понасям хакерите. Особено тези, които не си го признават, а се правят на "добри" . Надявам се да баннете това "влечуго" което толкова време някак си ви е убеждавало,че не ползва хак. И то не за ден не за седмица, а за винаги!
Ако след всичко отново не го баннете ще потвърдите съмненията,че е "авер" на някого и се ползва с привилегии дори и когато ползва хак и разваля играта на другите играчи !

Послепис:
1.В темата НЕ искам да обидя никого!
2.В темата НЕ целя да насаждам омраза към когото и да било!
3.В темата НЕ се опитвам да присъдя вина на някого без причина!
Всичко от гореспоменатото е писано и обяснявано в следствие на дългогодишен опит и НЕопровержими доказателства !
Извинявам се, ако някой от изразите е бил твърде краен или обиден, но за мен, това е нещо сериозно и трябва да му бъде обърнато сериозно внимание !
Дали ще го баннете си е само и лично ваше решение.Вие си знаете дали искате сървъра да се развива !
Благодаря на всеки който ще отдели време да прочете темата !
Hide'N'Seek 100aa records :
Longjump : 258 block | 259.380 stats /Sideways : 258 block | 259.430 stats
CountJump : 269 block | 273.9 stats
DoubleCountJump : 273 block | 276.9 stats
MultiCountJump : 270 block | 275.xxx stats
StandUpCountJump : 272 block | 275.8 stats

Longjump клипове Линк
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Re: Оплакване от хакер(прочетете докрай моля!)

Мнение от Ивчо »

Тъй като аз не разбирам особено от ХНС ,няма как да дам конкретно мнение дали е хак или не.Но тъй като нашата база данни и по точно http://upload.slackserv.com/ пази доста неща се поразрових.Преди година или две имаше един със същия ник който бях баннал и доста време се опитваше да ме обеди ,че е чист.В крайна сметка ми даде ИД и Пасс за TeamViewer за да видя ,че няма хакове ,но уви - колкото и да криеш търсачката не можеш да излъжеш.Та резултата беше - http://upload.slackserv.com/images/neshkow%20copy.jpg :sarcastic: .Нека някой по запознат да изкаже мнение след моето дали това е същия паляк , както и дали на демото има непозволени средства ,като по конкретно визирам Amigo , Njoyyy и другите колеги от хнс ,за да преминем към действие.
Ако след всичко отново не го баннете ще потвърдите съмненията,че е "авер" на някого и се ползва с привилегии дори и когато ползва хак и разваля играта на другите играчи !
Колкото до това , ако става въпрос за същия човек , мисля ,че от написаното си разбрал какъв "авер" ми е хахахахххааааа При нас такива "Брат/сестра си ми перкай с хака" НЯМА.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Truth »

Ивчо написа:Тъй като аз не разбирам особено от ХНС ,няма как да дам конкретно мнение дали е хак или не.Но тъй като нашата база данни и по точно http://upload.slackserv.com/ пази доста неща се поразрових.Преди година или две имаше един със същия ник който бях баннал и доста време се опитваше да ме обеди ,че е чист.В крайна сметка ми даде ИД и Пасс за TeamViewer за да видя ,че няма хакове ,но уви - колкото и да криеш търсачката не можеш да излъжеш.Та резултата беше - http://upload.slackserv.com/images/neshkow%20copy.jpg :sarcastic: .Нека някой по запознат да изкаже мнение след моето дали това е същия паляк , както и дали на демото има непозволени средства ,като по конкретно визирам Amigo , Njoyyy и другите колеги от хнс ,за да преминем към действие.
Колкото до това , ако става въпрос за същия човек , мисля ,че от написаното си разбрал какъв "авер" ми е хахахахххааааа При нас такива "Брат/сестра си ми перкай с хака" НЯМА.

Евала за изровената информация !Радвам се,че има някой на който наистина му пука и влага усилия !
Не го познавам този хакер... и не мога да кажа дали е същият за жалост.
Относно това други да потвърдят , Амиго е добър админ , но в този случай точно той ми каза, кой е този от демото(bzNESHKOW) и ми каза:
[6/14/2012 6:38:24 PM] Александър Ангелов: ami
[6/14/2012 6:38:26 PM] Александър Ангелов: o6te ot sega
[6/14/2012 6:38:29 PM] Александър Ангелов: shte ti kaja
[6/14/2012 6:38:31 PM] Александър Ангелов: che ne e hack
[6/14/2012 6:38:37 PM] Александър Ангелов: ako igraesh po mnogo vreme v survura
[6/14/2012 6:38:39 PM] Александър Ангелов: she razberesh
[6/14/2012 6:38:42 PM] Александър Ангелов: koi e tozi igrach
[6/14/2012 6:38:42 PM] Александър Ангелов: :D
[6/14/2012 6:38:47 PM] Александър Ангелов: bzNESHKOW
[6/14/2012 6:38:48 PM] Александър Ангелов: ;)

[6/14/2012 6:59:48 PM] Александър Ангелов: prosto sme go bannvali po 30 puti
Моята част от хронологията не я давам, защото е главно "поздрави" за майката на въпросния хакер.

С цялото ми уважение , но тук не е прав. И от 10 минути в сървъра, с натрупания опит през годините веднага го видях,че е хак, дори без да мина спектатор или да умра за да го гледам( което направих в последствие за да ви предоставя доказателствата в демото :) ) . Този neshkow си играе с абсолютно всичко от гореспоменатото . Както и обясних в демото се вижда как не му изписва jump на showkeysa, това се получава защото не натиска той /space/или /scroll up/ а самият скрипт го прави .
И само защото сигурно 3 карти толкова упорито се опитваше да ме убеди,че не бил хак , направих демото . Едно е да играе с хак , съвсем друго, да има наглостта, да се опитва да "метне" някой, който играе повече от 3 години този мод ! В темата съм описал и за кзх и за бхопа къде може да се види най-добре . Чакаме мнение на хората които споменахте, ако желаете даже ще ви докарам някой от най изявените hns/lj играчи в България, да видят демото и да си кажат мнението(което от сега ми е ясно какво ще е, но все пак за протокола ;) ) .
Аз лично заставам зад думите си на 100 % с ръка на сърцето,че са истина ! Не на един или двама "прота" им замина репутацията на добри играчи, като им правех демота в "кофти моменти" как си ползват хакчетата :) С този господин няма да бъде по различно !
При нас такива "Брат/сестра си ми перкай с хака" НЯМА.
Радвам се,че е така и ви пожелавам и за в бъдеще да е така !

Longjump клипове Линк
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Извинете,че пиша по темата,знам,че нямам право,но играя от близо 5-6 години HideNSeeK.Прегледах демото и съм сигурен 100 %,че играча е Kreedz Hack (KZH)
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: JaggeR,mdNh,Bh0p3r4o
Скайп профил: PM me
Обратна връзка:

Мнение от mdNh »

Значи, изчетох всичко и видях демото, това, което мисля за neshkow е, че той е хакер, дори успя да ме заблуди одеве, докато играхме, че не бил хакер, а имал "уникални" стрейфове, но сега, след като видях това демо и "чух" Herion(Доста известен и доста стар играч и мой приятел), моето мнение е това, че neshkow е хакер и когато го видя в сървъра ще го банна. :happy:

ПП: Искам да добавя, че и аз от доста време играя HNS, KZ и всички останали jump модове и мога да разпознавам хаковете от обикновенната игра :)
ПП2: Баннах го, ако някой оправдае бана, нека му го махне, но след всички доказателства не мисля, че ще се намери такъв. :)
Последно промяна от mdNh на 15 Юни 2012, 17:25, променено общо 4 пъти.
[img]http://prikachi.com/images/626/3592626d.png[/img]
Аватар
Новак
Новак

Скайп профил: fytbolist4e_rs
Обратна връзка:

Мнение от bzNESHKOW »

Личи си от колко време играеш хнс. Имаш един стеам и си мислиш, че разбираш много мода, но всъшност имаш още бая да учиш. Първо, че ми спориш, че може да се пусне през стеам wall hack и второ, че неможеш да различиш скрипт от чисти страфес( през кракнат стеам може да се пуска само кзх не и скриптове или хакове за класик ) трето, че ми обясняваш някакви модифицирани стрейфове ли кво било. Не иргаех в нас и за тва се пишех така и се лигавех(това няма значение). Не ми пука изобщо за оплакването, зашото така или иначе играя цс 1 път в месеца и се чудя даже защо ми скимна да пиша изобщо в сайта като знам, че или ангелов или нооблике или феномена ще ми премахнат бана след като прегледат демото. И споменавам тези админи не защото са ми "авери" както той каза(няма нищо такова- с никой не се познавам лично от цялата верига), а защото те най-много разбират от този мод във веригата.Ти ме виждаш за първи път и ме помисли за хак (така беше и с почти всеки, който се правеше на разбирач /като тебе/ и сгреши). Ако ме гледаше повече щеше сам да се убедиш, че страфес са ми чисти. Не са ми всеки път еднакви- правя различен гайн,сунк и едвали да иргая хнс от 3 години и да ползвам хак или авто бхоп-замисли се. За бхопа, когато си ме гледал, неможе да не ти е показвало джъмп - предполагам, че в тоя плънгин няма бъгове( не съм сигурен дали показва джъмп или не, не съм гледал демото, не ми го отваря ). Както казах и по-горе не ме интересува бана, но ми стана смешен "разбирача".. Вярно, че му писах, че никой Админ няма да ме банне - от една страна се правех малко на интересен, защото както казах не бях в нас, но от друга много дорбе знам, че съм познат на Админите в ХНС-то и ме знаят що за играч съм
САМО ЦСКА ДО КРАЯ НА СВЕТА ! КЗЛ
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Truth »

bzNESHKOW написа:Личи си от колко време играеш хнс. Имаш един стеам и си мислиш, че разбираш много мода, но всъшност имаш още бая да учиш. Първо, че ми спориш, че може да се пусне през стеам wall hack и второ, че неможеш да различиш скрипт от чисти страфес( през кракнат стеам може да се пуска само кзх не и скриптове или хакове за класик ) трето, че ми обясняваш някакви модифицирани стрейфове ли кво било. Не иргаех в нас и за тва се пишех така и се лигавех(това няма значение). Не ми пука изобщо за оплакването, зашото така или иначе играя цс 1 път в месеца и се чудя даже защо ми скимна да пиша изобщо в сайта като знам, че или ангелов или нооблике или феномена ще ми премахнат бана след като прегледат демото. И споменавам тези админи не защото са ми "авери" както той каза(няма нищо такова- с никой не се познавам лично от цялата верига), а защото те най-много разбират от този мод във веригата.Ти ме виждаш за първи път и ме помисли за хак (така беше и с почти всеки, който се правеше на разбирач /като тебе/ и сгреши). Ако ме гледаше повече щеше сам да се убедиш, че страфес са ми чисти. Не са ми всеки път еднакви- правя различен гайн,сунк и едвали да иргая хнс от 3 години и да ползвам хак или авто бхоп-замисли се. За бхопа, когато си ме гледал, неможе да не ти е показвало джъмп - предполагам, че в тоя плънгин няма бъгове( не съм сигурен дали показва джъмп или не, не съм гледал демото, не ми го отваря ). Както казах и по-горе не ме интересува бана, но ми стана смешен "разбирача".. Вярно, че му писах, че никой Админ няма да ме банне - от една страна се правех малко на интересен, защото както казах не бях в нас, но от друга много дорбе знам, че съм познат на Админите в ХНС-то и ме знаят що за играч съм

РОфлмао !!! Така не се бях смял скоро ! Най-забавното е,че и продължаваш да лъжеш като "дърт циганин" . Кого си мислиш,че ще разубедиш бе пуберче ? Толкова ли си комплексиран,че се опитваш да се докажеш в хнс с хакове и си мислиш,че ще заблудиш някого ?
1-во - знам те от много време!И преди съм те засичал да играеш с чеатове но не ми е правило впечатление до сега, когато разбирам,че лъжеш "яко" админите в този сървър, но уви, няма да ти се получи и този път !
2-ро - ти мен дори не ме знаеш кой съм, какво мога и какво съм постигнал в хнс за тези 3 години в които играя. Някой от админите ме знаят, кой съм и ще ги помоля да не ми споменават ника за сега. Като се уверя,че си баннат и всички те научат що за "стока" си, ще си напиша ника горе в темата.
3-то - в демото се вижда и бхоп скрипта ти и кзх то ти и продължаваш да въртиш,сучеш и мажеш положението с лъжи .
Е аз ти давам думата си,че този път няма да се оттървеш ! Такива лекета лъжливи като теб не мога да ги понасям и ако трябва ще стоя цял ден в форума, само за да ти отговарям на всяка изръсена простотия, докато накрая сам не се оплетеш в измислици .
Първо, че ми спориш, че може да се пусне през стеам wall hack
Е тука най много се смях , какво ми говориш ти за стеам като си с кракнат бе ? Кракнат стеам няма нищо общо с истински стеам с какъвто съм аз . И ,,О ДА,, на кракнатия стеам могат да се пуснат АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ХАКОВЕ,СКРИПТОВЕ,БИНДОВЕ.Точно и за това е направен този "ялов" стеам . И да те уведомя на стеам също вече може да се пускат почти всякакви хакове ! Има едно сайтче наречено http://www.google.bg в което ако напишеш "wall за стеам" "хак за стеам" или каквото и да е от сорта ще ти излязат доста линкчета към клипове/сайтове доказващи обратното на плоските ти лъжи . И отново да отбележа , НЯМАМ СИ НИКАКВА ИДЕЯ ЗАЩО СПОМЕНАВАШ ,че на стеам не можело да се пусне wall, като ти не си СТЕАМ ? Да не би да си мислиш,че кракнатия ти стеам има нещо общо с оригинален ? РОфл!!!

и второ, че неможеш да различиш скрипт от чисти страфес
О повярвай ми мога , както и вече споменах, не едно или две "прота" си заминаха от листата "добри играчи" благодарение на мен, защото ползваха хакове .
Ти ще си следващия, не се притеснявай !

и се чудя даже защо ми скимна да пиша изобщо в сайта като знам, че или ангелов или нооблике или феномена ще ми премахнат бана
Много си уверен, но няма да е за дълго!В демото се вижда всичко ясно и точно. Ако някой от тези админи ти премахне бана, ще е в следствие или на "авер" или на пълна некомпетентност на тема hns/lj . И наистина ако има админ които се пише "разбирач" на тема хнс и ти махне бана. Ще дам демото в xj да потвърдят думите ми на 100 % ! Ако някой от тези админи е готов да си заложи правата,няма проблем. Да ти го махне, но ако от xj после потвърдят това което казвам, да остане без права ?

Отново да спомена , не искам да заплашвам или обидя никого . Казвам всичко това защото този "господин" е долен хакер и докато не си понесе последствията на 100% аз няма да се откажа . :)

Поздрави !

Longjump клипове Линк
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ивчо »

Като гледам е баннат http://www.slackserv.com/banlist.php?view=3561 така , че мисля темата за приключена.
"DemoLitioN : Пламене жив ли си или играеш ЛИГА ?"

Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Кошче [Теми - 2012г.]”