[ALL SERVERS] Предложение относно кандидатурите
- Напреднал
- Ник в играта: kaLimaroFF
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [ALL SERVERS] Предложение относно кандидатурите
Аз съм ПРОТИВ! Когато на даден играч му се сложи ранг Помощник Администратор, той е в тестов период и е задължен да прави доклади. Ако не е годен, му се отнема ранга, ако е годен, му се вдига на Сървър Администратор. Затова предложението се обесмисля.

- Напреднал
- Ник в играта: Acerka ;*
- Скайп профил: majoretka_94
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
kaLimaroFF написа:Аз съм ПРОТИВ! Когато на даден играч му се сложи ранг Помощник Администратор, той е в тестов период и е задължен да прави доклади. Ако не е годен, му се отнема ранга, ако е годен, му се вдига на Сървър Администратор. Затова предложението се обесмисля.
Кратко точно и ясно , подкрепям.
- Много Добър
- Ник в играта: inappropriate
- Обратна връзка:
За съм! Ти си изброил причините! И, така ще е много по-добре..
- Аматьор
- Ник в играта: SlutMachine
- Скайп профил: bsslutmachine
- Обратна връзка:
Може да е забранено да пиша тук, но имам въпрос кум Naskoy... Братле какво искаш да кажеш с това "дали познават мода" смисъл (хаковете) ?
bs kysa
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Ами тези които се наказват със бан, тогава тези доклади да се зачитат за изискванията.
- Зарибен
- Ник в играта: Waldy
- Обратна връзка:
Минават тестовия с меки четки и им се вдига самочувствието до небето и почват да си правят каквото поискат. Аз съм на мнение, че колкото по-трудно се получава нещо, толкова повече се цени. Ще получи ранга, ще мине всичко и накрая ще каже: "До тук съм, имам проблем с екипа, не ми харесвате, напускам.", а ако го е получил с труд ще се замисли дали да се лута на ляво на дясно.kaLimaroFF написа:Аз съм ПРОТИВ! Когато на даден играч му се сложи ранг Помощник Администратор, той е в тестов период и е задължен да прави доклади. Ако не е годен, му се отнема ранга, ако е годен, му се вдига на Сървър Администратор. Затова предложението се обесмисля.
"No matter how many mistakes you make
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
or how slow you progress, you are still away
ahead of everyone who isn't trying!"
- Аматьор
- Ник в играта: SlutMachine
- Скайп профил: bsslutmachine
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Обратна връзка:
За това решението е тестовия период да е по-дълъг. Когато нямат права и ги накарате да правят доклади е много по-различно. Защото когато имат правата те се чувстват длъжни, а като ги нямат ще им писне много бързо. За това и като почнеш работа на дадено място, имаш тестов период. Водиш се на работа, вършиш дейността и ако не се справяш те махат. Но въпреки това ти си дал всичко от себе си, защото се чувстваш длъжен.Waldy написа:Минават тестовия с меки четки и им се вдига самочувствието до небето и почват да си правят каквото поискат. Аз съм на мнение, че колкото по-трудно се получава нещо, толкова повече се цени. Ще получи ранга, ще мине всичко и накрая ще каже: "До тук съм, имам проблем с екипа, не ми харесвате, напускам.", а ако го е получил с труд ще се замисли дали да се лута на ляво на дясно.kaLimaroFF написа:Аз съм ПРОТИВ! Когато на даден играч му се сложи ранг Помощник Администратор, той е в тестов период и е задължен да прави доклади. Ако не е годен, му се отнема ранга, ако е годен, му се вдига на Сървър Администратор. Затова предложението се обесмисля.
Последно промяна от kaLimaroFF на 22 Апр 2016, 22:32, променено общо 1 път.

- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Обратна връзка:
Още спам по темата? Някой да решава Одобрено или не..
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
На хартия е така. Обаче съм забелязал, че всеки който няма епични издънки става СА. Независимо дали е правил доклади само за афк и гаг или има сериозни като хванати хакери. Та и аз съм За по предложението, понеже всеки с добро поведение в сървъра след 1 месец става розов.kaLimaroFF написа:Аз съм ПРОТИВ! Когато на даден играч му се сложи ранг Помощник Администратор, той е в тестов период и е задължен да прави доклади. Ако не е годен, му се отнема ранга, ако е годен, му се вдига на Сървър Администратор. Затова предложението се обесмисля.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Баннат
- Ник в играта: -HOOLIGANN.
- Скайп профил: НАД ЗАКОНА
Аз съм против.Едно дете,което ще иска да стане админ ще направи 5 доклада и какво?Мислите,че може да му се има доверие,че някой е спамил примерно "hi all" "hi all" и го качва във форума и вече ще може да се оправя?Ще наспами 5 доклада и вече голямата работа...Или имаш години и си сериозен,спазваш правилата,редовен си,докладваш,помагаш,дисциплина имаш и пускаш кандидатура.ПРОТИВ !
Последно промяна от iv00 на 22 Апр 2016, 23:58, променено общо 1 път.
Причина: Не си рaзбрaл идеятa нa предложението ми се струвa.
Причина: Не си рaзбрaл идеятa нa предложението ми се струвa.
СИНЯ ХУНТА
ЛУДОСТТА НИ Е НА ВЕК...
...И ЗА НЕЯ НЯМА ЛЕК.
С ЛЕВСКИ В ЦЪРЦАТА НИ ЗА ВИНАГИ.
ЗАЕДНО СМЕ КАТО ЕДИН...
...И СЕКТОР Б НЕПОБЕДИМ
И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ СПРЕ ДА ИЗБУХВАМЕ
СИНЯ ХУНТА
ЛУДОСТТА НИ Е НА ВЕК...
...И ЗА НЕЯ НЯМА ЛЕК.
С ЛЕВСКИ В ЦЪРЦАТА НИ ЗА ВИНАГИ.
ЗАЕДНО СМЕ КАТО ЕДИН...
...И СЕКТОР Б НЕПОБЕДИМ
И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ СПРЕ ДА ИЗБУХВАМЕ
СИНЯ ХУНТА
- Напреднал
- Обратна връзка:
Последно мнение пиша по темата.iv00 написа:На хартия е така. Обаче съм забелязал, че всеки който няма епични издънки става СА. Независимо дали е правил доклади само за афк и гаг или има сериозни като хванати хакери. Та и аз съм За по предложението, понеже всеки с добро поведение в сървъра след 1 месец става розов.kaLimaroFF написа:Аз съм ПРОТИВ! Когато на даден играч му се сложи ранг Помощник Администратор, той е в тестов период и е задължен да прави доклади. Ако не е годен, му се отнема ранга, ако е годен, му се вдига на Сървър Администратор. Затова предложението се обесмисля.
Колега, в мнението което изказваш няма никакъв смисъл. Предложението от Наско също. "За да кандидатства за Помощник Администратор, първо да се докаже с доклади". Ами нали след това като стане ПА, пак трябва да се доказва точно с тези доклади. Ако злоупотреби с тях просто му ги свалят. За да изяви желание даден играч да стане част от екипа и да помага развитието на сървърите е нужно добро поведение, активност и години. Притежава ли ги изброените, той може да кандидатства. Ако е одобрен, чак тогава започва играча да се доказва в своя тестов период. След като се докаже там бива повишаван. Давате ми примери за колеги, които са се отказали след това, ами тяхна си работа, те до момента на отказване са си свършили работата и е техен избор дали да продължават или да се отказват. Затова след тях се отварят нови места, за нови кандидати. Така работи системата и така е била успешна и до сега.

- Активен
- Обратна връзка:
Да започна с това, че си нов колкото повечето несериозни хора в тази верига - Регистриран: 12 Окт 2015, 01:03, как се изказваш по този начин като ти едва играеш половин година.. Хората дето играят в тази верига и заслужават да се изказват по теми като тази дето ти зачопли са от 2011-2012, не само това, но и пак не схвана, че като те приемат за Пом. Админ ти не се доказваш само в игра, ами и в amxmodmenu + amx_slap,amx_slay и т.н. командите! А докато ти бъдеш одобрен можеш да си всякакъв, затова може да се одобри това с малка промяна, която ще го направи по смислено и адекватно - за да могат да покажат истинското си лице хората преди да кандидатират. А и като си одобрен примерно ти да не се доказваш толкова много с правата си? Повечето играят и гледат да не правят глупости през тестовия период и после са супер несериозни. Просто трябва огромен контрол и надзирание на всички Админи, за да може да има и сериозни решения за тях в бъдеще. Вече всеки е приеман тук, защото нямат мозък повечето хора дето играят/отговарят за сървъри и се нуждаят от "многобройни" потребители да отговарят за един сървър, което нямаше да е така, ако адекватни хора бяха се доказали и заинтерсували. Нямам против нито един от екипа, но със сигурност има и провинени хора коѝто са неактивни/несериозни и даже използват ранга си само за да се правят на някоѝ си властелин. Нека се измисли по-адекватно и сериозно предложение - съдържайки тази идея от Наской, но вместо това да е смислено и точно. Тогава ще бъде не само одобрено, но и ще се разбере защо се изискват такива неща от хората. Въпреки всичко няма верни хора и никога няма да има.kaLimaroFF написа:Последно мнение пиша по темата.
Колега, в мнението което изказваш няма никакъв смисъл. Предложението от Наско също. "За да кандидатства за Помощник Администратор, първо да се докаже с доклади". Ами нали след това като стане ПА, пак трябва да се доказва точно с тези доклади. Ако злоупотреби с тях просто му ги свалят. За да изяви желание даден играч да стане част от екипа и да помага развитието на сървърите е нужно добро поведение, активност и години. Притежава ли ги изброените, той може да кандидатства. Ако е одобрен, чак тогава започва играча да се доказва в своя тестов период. След като се докаже там бива повишаван. Давате ми примери за колеги, които са се отказали след това, ами тяхна си работа, те до момента на отказване са си свършили работата и е техен избор дали да продължават или да се отказват. Затова след тях се отварят нови места, за нови кандидати. Така работи системата и така е била успешна и до сега.
Както се казва:
Не вярвай на другиго освен себе си.. Даже и на твойте близки!
Офтопик:
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Против. Преценка може да се види в игра, може да се види и в докладите, когато е тестов админ. По-добре одобрявайте хора, които ще се справят, а не просто тези, които не псуват! Защото напоследък да си кротък е достатъчен критерий...
Офтопик:
"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Баннат
Точно и ясно, против.kaLimaroFF написа:Колега, в мнението което изказваш няма никакъв смисъл. Предложението от Наско също. "За да кандидатства за Помощник Администратор, първо да се докаже с доклади". Ами нали след това като стане ПА, пак трябва да се доказва точно с тези доклади. Ако злоупотреби с тях просто му ги свалят. За да изяви желание даден играч да стане част от екипа и да помага развитието на сървърите е нужно добро поведение, активност и години. Притежава ли ги изброените, той може да кандидатства. Ако е одобрен, чак тогава започва играча да се доказва в своя тестов период. След като се докаже там бива повишаван. Давате ми примери за колеги, които са се отказали след това, ами тяхна си работа, те до момента на отказване са си свършили работата и е техен избор дали да продължават или да се отказват. Затова след тях се отварят нови места, за нови кандидати. Така работи системата и така е била успешна и до сега.
- Аматьор
- Ник в играта: JBBUNTARI> MaRin0W
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
На същото мнение съм.Ками написа:Против. Преценка може да се види в игра, може да се види и в докладите, когато е тестов админ. По-добре одобрявайте хора, които ще се справят, а не просто тези, които не псуват! Защото напоследък да си кротък е достатъчен критерий...
Офтопик:

- Активен
- Обратна връзка:
Някой ще го отхвърля ли това или не? Разбрано е какво мислят вече доста хора от екипа, но все още никой не иска да погледне темата (говоря за решителни лица). Нека се реши смислено и точно, как ще и как няма да.. Измисляте условия и преправяте образеца за кандидатстване, защото вече.. Всеки с най-малкия интелект (джунглар) става Пом. Админ и съответно Св. Админ. Да се измисли така, че да е удобно за всеки един, не само на Админите да им е удобно да преценяват или на потребителите да им е лесно да кандидатстват. Трябва да има баланс. Пример:
Трябва да имате поне 20 доклада за сървъра в който кандидатствате!
Изключения на годините се правят когато кандидата е сериозен и се е доказал пред екипа, заслужавайки правата, за коѝто кандидатства.
Кандидата ще бъде отхвърлен моментално (ако е хванат с какъвто и да е вид помощно средство, но не само това, ами и ако е бил заядлив към другите играчи, или не слуша Админа в съответния сървър пак ще бъде отхвърлен).
Кандидата ще бъде отхвърлен, ако има по-малко от 30 игрални часа. Независимо държанието му и подкрепата от другите хора от екипа!
Кандидата трябва да бъде запознат с мода на сървъра и да може да борави с amx_ командите, в противен случай той ще бъде неадекватен като Админ в съответния сървър пример: Аз съм кандидат за JailBreak, не разбирам от мода, но искам да помогна на веригата като наглеждам сървъра и наказван нарушителите. Това е неприемливо изказване, не може да се вземе насериозно, защото потребителя не се е нито доказал, нито не знаем кой е все още.
Просто трябва да се измисли правилно и точно от екипа, да се променят правилата и да се добавят и нови. Много работа ще е, но ако се направи точно и адекватно, ще има огромна промяна в кандидатурите. Несериозно е да се приемат всякакви хора, само защото веригата се нуждае от Админи, или защото трябва да давате шанс на всеки! Шанс се дава когато човека си личи, че е свястен, а не като е пратил 10-20 доклада във форума и се държи добре пред определени Админи.
Ако няма да се вземе насериозно, по-добре да се отхвърля предложението. Защото вече е на седмица+, а и ще се загуби напълно и най-накрая ще го сложат в архив, без да бъде прегледано от червен Админ.
Имаше тема преди векове, още от създаването на новия форум, но никой вече не живее в този по-спокоен и забавен свят - предложението за промяна на образеца е било деликатно при времената на най-добър екип, а сега в най-позорните времена.. Просто не ми се говори, ако ще се бара образеца, то нека се бара като хората - ще оправяме образеца един път завинаги, или ще са недоволни потребителите завинаги?
Трябва да имате поне 20 доклада за сървъра в който кандидатствате!
Изключения на годините се правят когато кандидата е сериозен и се е доказал пред екипа, заслужавайки правата, за коѝто кандидатства.
Кандидата ще бъде отхвърлен моментално (ако е хванат с какъвто и да е вид помощно средство, но не само това, ами и ако е бил заядлив към другите играчи, или не слуша Админа в съответния сървър пак ще бъде отхвърлен).
Кандидата ще бъде отхвърлен, ако има по-малко от 30 игрални часа. Независимо държанието му и подкрепата от другите хора от екипа!
Кандидата трябва да бъде запознат с мода на сървъра и да може да борави с amx_ командите, в противен случай той ще бъде неадекватен като Админ в съответния сървър пример: Аз съм кандидат за JailBreak, не разбирам от мода, но искам да помогна на веригата като наглеждам сървъра и наказван нарушителите. Това е неприемливо изказване, не може да се вземе насериозно, защото потребителя не се е нито доказал, нито не знаем кой е все още.
Просто трябва да се измисли правилно и точно от екипа, да се променят правилата и да се добавят и нови. Много работа ще е, но ако се направи точно и адекватно, ще има огромна промяна в кандидатурите. Несериозно е да се приемат всякакви хора, само защото веригата се нуждае от Админи, или защото трябва да давате шанс на всеки! Шанс се дава когато човека си личи, че е свястен, а не като е пратил 10-20 доклада във форума и се държи добре пред определени Админи.
Ако няма да се вземе насериозно, по-добре да се отхвърля предложението. Защото вече е на седмица+, а и ще се загуби напълно и най-накрая ще го сложат в архив, без да бъде прегледано от червен Админ.
Имаше тема преди векове, още от създаването на новия форум, но никой вече не живее в този по-спокоен и забавен свят - предложението за промяна на образеца е било деликатно при времената на най-добър екип, а сега в най-позорните времена.. Просто не ми се говори, ако ще се бара образеца, то нека се бара като хората - ще оправяме образеца един път завинаги, или ще са недоволни потребителите завинаги?

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Обичам ей така да стават розавели момченца, и да получавам кик че съм Уалхак.
Не случайно казвам 10 доклада. Това ще е само тестово поле, да видите с какъв кандидат си имате работа. Така сте само на "държание, активност , хоп! ПА!"
Та само да питам, някакво развитие в темата, или чакате да хване паяжина?
Не случайно казвам 10 доклада. Това ще е само тестово поле, да видите с какъв кандидат си имате работа. Така сте само на "държание, активност , хоп! ПА!"
Та само да питам, някакво развитие в темата, или чакате да хване паяжина?
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
Ем колегите гледат за всичко тъй че се отхвърля няма смисъл да го има като правило.