Няколко критики
- Аматьор
Няколко критики
Добре бе, кво правите?! Постоянно избирате някакви малки карти, при положение, че сървъра е най-подходящ за големи карти. Причини: Трябва да си VIP играч за да вземеш Unlimited Clip, Hunter Zombie е overpowered и ВСЕКИ РУНД НЯКОЙ КУПУВА НЕМЕЗИС! Абе хора, направете Clip-a за всички играчи, за да може и на малките карти да играем като хората. То сега в момента няма как да оцелееш на карта като Toxic House без clip. Има много места където да се скатаеш, но няма как да оцелееш. При едно зомбаче си долу. Hunter-а и той е неуравновесен, ама да не говоря за него сега. НЕМЕЗИСА ТРЯБВА ДА МУ БЪДЕ ПОСТАВЕН ЛИМИТ! Сложете примерно по 1 път на 8 рунда да може да се използва Немезис. Ето това е от мен, извинявам се за критиката, ама така се получи. 

Последно промяна от Lockwood на 22 Окт 2011, 19:29, променено общо 2 пъти.
- Сървър Администратор
- Ник в играта: NiNjaaa
- Скайп профил: lurkuwe
- Обратна връзка:
Re: Значи вече ми омръзна от вас!
Аз донякаде те подкрепям , че някой от изброените неща трябва да се фикснатLockwood написа:Добре бе, кво правите?! Постоянно избирате някакви малки карти, при положение, че сървъра е най-подходящ за големи карти. Причини: Трябва да си VIP играч за да вземеш Unlimited Clip, Hunter Zombie е overpowered и ВСЕКИ РУНД НЯКОЙ КУПУВА НЕМЕЗИС! Абе хора, направете Clip-a за всички играчи, за да може и на малките карти да играем като хората. То сега в момента няма как да оцелееш на карта като Toxic House без clip. Има много места където да се скатаеш, но няма как да оцелееш. При едно зомбаче си долу. Hunter-а и той е неуравновесен, ама да не говоря за него сега. НЕМЕЗИСА ТРЯБВА ДА МУ БЪДЕ ПОСТАВЕН ЛИМИТ! Сложете примерно по 1 път на 8 рунда да може да се използва Немезис. Ето това е от мен, извинявам се за критиката, ама така се получи.

slackserv.com 

- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Ще оправим някой неща.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Respected
- Ник в играта: XeBu
- Скайп профил: hevkata_boss
- Обратна връзка:
- Аматьор
Готово.XeBu написа:Ще те помоля само да си оправиш заглавието става ли? ??
- Аматьор
- Respected
- Обратна връзка:
Re: Няколко критики
Какво не доволстваш ? Даже е добре,защото на някои не им харесва само с бомба да ги заразяват и излизат от сървъра като всеки рунд ги заразяват с бомба!!!
- Respected
- Ник в играта: Ianko
- Скайп профил: ianeto666
- Обратна връзка:
Значи неможе да ви се огуди на вас...В момента бомбата е 25 амоо отново я намалихме ;) сега ми реват други играчи ,че я искат на 65 аммо ?? сега играйте на 25 скоро като направим лимит и смс аммо ще го мислим пак...относно малките карти утре ще има нови голями карти 

- Новак
- Ник в играта: UnkovVGamerS
- Скайп профил: ferary_99
- Обратна връзка:
Не мога да разбера защо като вляза в зм-то след 1 мин ми излиза не от сървъра а направо от ЦС-са .В др зм-та нямам този проблем
- Respected
- Обратна връзка:
- Аматьор
Чуйте сега какво недоволствам... 1. Много често се избират големи карти. 2. Няма лимит на купуването на Немезис. 3. Ънлимитед клип е за ВИП-ове само. Ако се направи за обикновени играчи, тогава и бомбата нека да се направи 65 аммо. Ако не си ВИП няма как да оцелееш цял рунд в играта. Трябва постоянно да презареждаш, нямаш плазма райфъл и бомбите са на 20 аммо. Аз се бях отказал да играя Human и исках да ставам само зомби, за да мятам инфове. И на мен не ми харесва да ме заразяват с бомба, но се случва.
- Respected
- Обратна връзка:
Lockwood написа:Чуйте сега какво недоволствам... 1. Много често се избират големи карти. 2. Няма лимит на купуването на Немезис. 3. Ънлимитед клип е за ВИП-ове само. Ако се направи за обикновени играчи, тогава и бомбата нека да се направи 65 аммо. Ако не си ВИП няма как да оцелееш цял рунд в играта. Трябва постоянно да презареждаш, нямаш плазма райфъл и бомбите са на 20 аммо. Аз се бях отказал да играя Human и исках да ставам само зомби, за да мятам инфове. И на мен не ми харесва да ме заразяват с бомба, но се случва.
Момче 1во-Съравара е с 32 слота което значи ,че трябват големи карти .2ро-Незнам дали може да се направи лимит да се купува немезис и аз съм против това ,но имаме хора точно заради тия екстри.3то-Не всичко е безплатно..направено е така ,че да пратиш смс админ/вип за да ползваш ;).Бомбата е намалена вече както казах преди да пишеш влез и гледай.Играл с друг ник и не съм бил ВИП и си оцелявам без проблеми това си зависи от тебе как ииграеш.

- Аматьор
1. Исках да кажа че много често се избират малки карти. 2. Тогава направете някакво правило, което да гласи че трябва поне еди колко си рунда да са минали. 3. Е добре, за това сте прави, и вие трябва да се храните все пак. 4. За бомбата вече съм съгласен да е на 35 амо. Даже може и на 40 да се направи. Просто трябва да добавите по-големи карти и ако може да се махне attack house. И правилото за немезис.
- Respected
- Обратна връзка:
Ще измислим нещо за немезиса.Карти днес ще се добавят ;)Lockwood написа:1. Исках да кажа че много често се избират малки карти. 2. Тогава направете някакво правило, което да гласи че трябва поне еди колко си рунда да са минали. 3. Е добре, за това сте прави, и вие трябва да се храните все пак. 4. За бомбата вече съм съгласен да е на 35 амо. Даже може и на 40 да се направи. Просто трябва да добавите по-големи карти и ако може да се махне attack house. И правилото за немезис.

- Аматьор
Само МОЛЯ ВИ махнете zm_attack_house! Преди малко я избраха пак, след това ABE NEMOA SE ZAPRA даде вот и гласовете бяха 17 ЗА и 2 ПРОТИВ! Хората просто не знаят какво искат... При 25 човека в сървъра на тоя мап...
- Супер потребител
- Ник в играта: Coca-Cola.mp3
- Скайп профил: adidas.,97
- Обратна връзка:
Бомбата трябва да я направите над 60-70 аммо и да има по 2 мах на рунд
И още нещо да може на 4-5 рунда да се копува немезис или сървайвър а не секи рунд
) !!

- Аматьор
- Respected
- Ник в играта: Koceto
- Скайп профил: koceto_slackserv
- Обратна връзка:
Аз пък изобщо не мисля така..angelow написа:Аз мисля ,че Nemessis & Survivor трябва дори да се сложат в VIP Екстрите ..
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица- Аматьор