Няколко критики

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Няколко критики

Мнение от Lockwood »

Добре бе, кво правите?! Постоянно избирате някакви малки карти, при положение, че сървъра е най-подходящ за големи карти. Причини: Трябва да си VIP играч за да вземеш Unlimited Clip, Hunter Zombie е overpowered и ВСЕКИ РУНД НЯКОЙ КУПУВА НЕМЕЗИС! Абе хора, направете Clip-a за всички играчи, за да може и на малките карти да играем като хората. То сега в момента няма как да оцелееш на карта като Toxic House без clip. Има много места където да се скатаеш, но няма как да оцелееш. При едно зомбаче си долу. Hunter-а и той е неуравновесен, ама да не говоря за него сега. НЕМЕЗИСА ТРЯБВА ДА МУ БЪДЕ ПОСТАВЕН ЛИМИТ! Сложете примерно по 1 път на 8 рунда да може да се използва Немезис. Ето това е от мен, извинявам се за критиката, ама така се получи. :mnms:
Последно промяна от Lockwood на 22 Окт 2011, 19:29, променено общо 2 пъти.
Аватар
Сървър Администратор
Сървър Администратор

Ник в играта: NiNjaaa
Скайп профил: lurkuwe
Обратна връзка:

Re: Значи вече ми омръзна от вас!

Мнение от NiNjaaa »

Lockwood написа:Добре бе, кво правите?! Постоянно избирате някакви малки карти, при положение, че сървъра е най-подходящ за големи карти. Причини: Трябва да си VIP играч за да вземеш Unlimited Clip, Hunter Zombie е overpowered и ВСЕКИ РУНД НЯКОЙ КУПУВА НЕМЕЗИС! Абе хора, направете Clip-a за всички играчи, за да може и на малките карти да играем като хората. То сега в момента няма как да оцелееш на карта като Toxic House без clip. Има много места където да се скатаеш, но няма как да оцелееш. При едно зомбаче си долу. Hunter-а и той е неуравновесен, ама да не говоря за него сега. НЕМЕЗИСА ТРЯБВА ДА МУ БЪДЕ ПОСТАВЕН ЛИМИТ! Сложете примерно по 1 път на 8 рунда да може да се използва Немезис. Ето това е от мен, извинявам се за критиката, ама така се получи. :mnms:
Аз донякаде те подкрепям , че някой от изброените неща трябва да се фикснат :)
slackserv.com :rock:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: J4m3$oN
Скайп профил: georgi..s
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от georgii.s »

Ще оправим някой неща.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: XeBu
Скайп профил: hevkata_boss
Обратна връзка:

Мнение от XeBu »

Ще те помоля само да си оправиш заглавието става ли? ??
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от Lockwood »

XeBu написа:Ще те помоля само да си оправиш заглавието става ли? ??
Готово.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Re: Няколко критики

Мнение от Lockwood »

Сега пък и бомбата я направихте 65 амо. Избихте рибата, честно. :be:
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от XeBu »

Какво не доволстваш ? Даже е добре,защото на някои не им харесва само с бомба да ги заразяват и излизат от сървъра като всеки рунд ги заразяват с бомба!!!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

Значи неможе да ви се огуди на вас...В момента бомбата е 25 амоо отново я намалихме ;) сега ми реват други играчи ,че я искат на 65 аммо ?? сега играйте на 25 скоро като направим лимит и смс аммо ще го мислим пак...относно малките карти утре ще има нови голями карти :)
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: UnkovVGamerS
Скайп профил: ferary_99
Обратна връзка:

Мнение от UnkovVGamerS »

Не мога да разбера защо като вляза в зм-то след 1 мин ми излиза не от сървъра а направо от ЦС-са .В др зм-та нямам този проблем
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от XeBu »

ммм я си смени цс-а и пробвай пак.. ! :)
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от Lockwood »

Чуйте сега какво недоволствам... 1. Много често се избират големи карти. 2. Няма лимит на купуването на Немезис. 3. Ънлимитед клип е за ВИП-ове само. Ако се направи за обикновени играчи, тогава и бомбата нека да се направи 65 аммо. Ако не си ВИП няма как да оцелееш цял рунд в играта. Трябва постоянно да презареждаш, нямаш плазма райфъл и бомбите са на 20 аммо. Аз се бях отказал да играя Human и исках да ставам само зомби, за да мятам инфове. И на мен не ми харесва да ме заразяват с бомба, но се случва.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

Lockwood написа:Чуйте сега какво недоволствам... 1. Много често се избират големи карти. 2. Няма лимит на купуването на Немезис. 3. Ънлимитед клип е за ВИП-ове само. Ако се направи за обикновени играчи, тогава и бомбата нека да се направи 65 аммо. Ако не си ВИП няма как да оцелееш цял рунд в играта. Трябва постоянно да презареждаш, нямаш плазма райфъл и бомбите са на 20 аммо. Аз се бях отказал да играя Human и исках да ставам само зомби, за да мятам инфове. И на мен не ми харесва да ме заразяват с бомба, но се случва.

Момче 1во-Съравара е с 32 слота което значи ,че трябват големи карти .2ро-Незнам дали може да се направи лимит да се купува немезис и аз съм против това ,но имаме хора точно заради тия екстри.3то-Не всичко е безплатно..направено е така ,че да пратиш смс админ/вип за да ползваш ;).Бомбата е намалена вече както казах преди да пишеш влез и гледай.Играл с друг ник и не съм бил ВИП и си оцелявам без проблеми това си зависи от тебе как ииграеш.
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от Lockwood »

1. Исках да кажа че много често се избират малки карти. 2. Тогава направете някакво правило, което да гласи че трябва поне еди колко си рунда да са минали. 3. Е добре, за това сте прави, и вие трябва да се храните все пак. 4. За бомбата вече съм съгласен да е на 35 амо. Даже може и на 40 да се направи. Просто трябва да добавите по-големи карти и ако може да се махне attack house. И правилото за немезис.
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

Lockwood написа:1. Исках да кажа че много често се избират малки карти. 2. Тогава направете някакво правило, което да гласи че трябва поне еди колко си рунда да са минали. 3. Е добре, за това сте прави, и вие трябва да се храните все пак. 4. За бомбата вече съм съгласен да е на 35 амо. Даже може и на 40 да се направи. Просто трябва да добавите по-големи карти и ако може да се махне attack house. И правилото за немезис.
Ще измислим нещо за немезиса.Карти днес ще се добавят ;)
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от Lockwood »

Само МОЛЯ ВИ махнете zm_attack_house! Преди малко я избраха пак, след това ABE NEMOA SE ZAPRA даде вот и гласовете бяха 17 ЗА и 2 ПРОТИВ! Хората просто не знаят какво искат... При 25 човека в сървъра на тоя мап...
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: Coca-Cola.mp3
Скайп профил: adidas.,97
Обратна връзка:

Мнение от Jok3r` »

Бомбата трябва да я направите над 60-70 аммо и да има по 2 мах на рунд :) И още нещо да може на 4-5 рунда да се копува немезис или сървайвър а не секи рунд :)) !! :happy: :happy: :happy:
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от Lockwood »

Чудесно предложение! Веднага ще направя тема! :lock:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Koceto
Скайп профил: koceto_slackserv
Обратна връзка:

Мнение от Koceto »

angelow написа:Аз мисля ,че Nemessis & Survivor трябва дори да се сложат в VIP Екстрите ..
Аз пък изобщо не мисля така..
'' Човек не може да се изгуби, освен когато е сигурен, че знае пътя..."
Китайска пословица
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от Lockwood »

Вече се отхвърли предложението.

Янко : Темата се :lock:
Заключено Заключено