bazookA написа:Предлагам да се махне /drshop- a, защото нещата в него са безмислени.
gravity - половината мапове се бъгват,
awp / deagle - рундовете стават по 5 секунди,
granades - на никой не му трябват, колкото да има нещо в shop- a.
___________________________________________________________________________________________________
Убиваш веднъж терорист - 3 живота ти дават.
Предлагам да се дава по 1 живот, защото така ставаш "безсмъртен".
___________________________________________________________________________________________________
Предлагам да се сложи опцията /revive, където ако имаш 16000 $ можеш да respawn- еш някой от твоя отбор.
Предлагам да се махнат trails.
Знам, има /invis, но ако искаш да видиш къде са съотборниците ти и има 5/6 играча пред теб с trail - УСПЕХ !
Много пъти ми се е случвало да се пробвам да излъжа терориста за да пусне капана и да съм с /invis и да стоя буквално на едно място. Като махна /invis съотборниците ми 20 капана напред. Също така пада fps- то от trails. Не всички са с 10GB RAM и 5TB Hard ?! Според мен ще е много по - добре без trails.
Напротив /drshop си го нека, даже може да се добави към него, AWP от 16000$, може да се добави и оште нешта но трябва, някой да се заеме

!